Tuotemerkit

Etusivu > Tuotemerkit

AVer

AVer on perustettu v. 2008, yhtiön pääkonttori sijaitsee Taiwanissa. AVer on merkittävä opetusvälineteknologian ja verkossa tapahtuvan kommunikoinnin visuaalisten ratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Yhtiön missio on parantaa ihmisten kykyä kommunikoida ja oppia.

AVer valmistaa tuotteita opetusympäristöihin, mm. dokumenttikameroita, interaktiivisia näyttöjä, tablettien sekä kannettavien tietokoneiden latausvaunuja ja etäopetusvälineitä. AVer tarjoaa ratkaisuja myös liike-elämän kommunikointiin Tuotteina mm. web- ja videoneuvottelujärjestelmiä, joiden kamerat ja mikrofonit takaavat selkeän viestinnän. Averilla on myös ratkaisuja terveydenhuollon palvelujen kehittämiseen laadukkaiden kameroiden ja oheislaitteiden ansiosta.

Tuotemerkin sivut »

Epiphan Video

Epiphanin toimistot sijaitsevat Canadassa ja USA:ssa, mutta yhtiö toimii maailmanlaajuisesti. Epiphan Video mahdollistaa laadukkaan sisällön lähettämisen intuitiivisten, innovatiivisten ja luotettavien laitteiden ja ohjelmien avulla.

Epiphanin tuoteperheeseen kuuluvat video-encoderit, pilvipalvelutuotteet, tallennus- ja striimaustuotteet sekä reaaliaikaisen puheentunnistuksen tuotteet.

Tuotemerkin sivut »

Extron

Markkinoiden johtava AV-alan signaalikäsittelyyn ja sen prosessointiin keskittynyt valmistaja. Valikoimissa yli 5000 tuotetta. Patentteja yli 100 kpl ja henkilökuntana reilusti yli 1000 ammattilaista. Extron keskittyy toiminnassaan inhoavaisuuteen ja laatuun.

Tuotemerkin sivut »

GAOKEview

Hangzhou Gaoke Industry & Trade Co., Ltd on 1992 perustettu esitystekniikan valmistaja. Yritys keskittyy kansainvälisesti tunnettuun laatuun ja noudattaa CE, FCC, ROHS, TÜV, ISO 9001:2008 and ISO14001:2004 sertifikaatteja. Gaoke toimii yli 50 maassa visionaan. ”Asiakas etusijalla, laatu etusijalla ja maine etusijalla” .

Gaokeview-tuotevalikoima kattaa dokumenttikamerat, smart-boardit, videoseinät ja projektorit.

Tuotemerkin sivut »

HuddleCamHD

HuddleCamHD on alunperin amerikkalainen yritys, joka perustettiin v. 2014. Yritys valmistaa USB- neuvottelukameroita ja kaiutinpuhelimia. HuddleCamHD on tunnettu edistyksellisistä langattomista ja langallisista USB-kameroistaan.

HuddleCamHD-kameroita käytetään erilaisissa live striimaustilanteissa, esim. yritysten tilaisuuksissa, opetustilanteissa, etäterveyspalveluissa ja kirkollisissa tapahtumissa. Kamerat toimivat saumattomasti eri ympäristöissä ja ovat helppokäyttöisiä.

Tuotemerkin sivut »

IAdea

IAdea perustettiin USA:ssa v. 2000. Sen missio on tarjota kokemuksia ja tuottavuutta niin, että jokainen voi elää paremmin ja työskennellä tehokkaammin. IAdea on ollut uranuurtaja maailmanlaajuisessa digitaalisen viestinnän markkinoilla jo 2000-luvun alusta lähtien. Se luo innovatiivisia ja kaupalliseen käyttöön soveltuvia mediatoistimia ja integroituja näyttöjä.

IAdean tuotteita ovat mm. huoneenvarausjärjestelmät, infonäytöt, media-toistimet ja tähän käyttöympäristöön tarkoitetut ohjelmistot. Käyttöympäristöjä ovat toimistot, oppilaitokset ja liikkeet.

Tuotemerkin sivut »

Icron

Icron kuuluu amerikkalaiseen Analog Devices Inc. -yhtiöön. Icron kehittää ja valmistaa huippuluokan USB- ja videojärjestelmiä kaupalliseen ja teolliseen käyttöön mm. lääketieteen tarpeisiin, puolustusvoimille, koululaitoksille ja kaivosteollisuuteen.

Icron on kehittänyt oman USB Extension -teknologian pitkille etäisyyksille, Extreme USB. USB ja KVM extendereitä on laaja valikoima eri käyttöympäristöihin.

Tuotemerkin sivut »

Indota

Indota on perustettu Alankomaissa, ja sen pääpaino on älykkäissä luokkahuoneratkaisuissa. Tuotteisiin kuuluu erikokoisiin luokkahuoneisiin sopivia kalusteita, ohjausjärjestelmiä ja laitteita, esim. latausasemat ja kalusteet tableteille/kannettaville tietokoneille.

Tuotemerkin sivut »

Infinitus

Infinitus on slovenialainen yritys, joka perustettiin vuonna v. 2004. Sillä on vankka kokemus ulkokäyttöön soveltuvien LCD-näyttöjen valmistuksessa. Näytöt soveltuvat info-pisteisiin, terminaaleihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Näytöt kestävät jopa -40 asteesta aina +55 asteeseen, IP-luokitus voi olla jopa IP66. Infinitukselta voi tilata myös näyttöjä kustomoituna erikoistarkoituksiin.

Tuotemerkin sivut »

Inogeni

Inogeni on kanadalainen valmistaja. Yrityksen painopiste on luoda mahdollisuus hyödyntää teknologioita parhaan mahdollisen videoneuvottelun aikaansaamiseksi. Kameran videosignaalia miksaamalla, konvertoimalla ja muuntamalla Inogeni pystyy luomaan erittäin vakaan ja saumattoman järjestelmän. Tuotteet ovat toiminnallisesti edelläkävijöitä ja saaneet mm AV-Awards -palkintoja ja erityismainintoja messuilta ja tapahtumista.

Inogenin tuotevalikoimaan kuuluvat kameramikserit, BYOM/BYOD USB-muuntimet, USB-extenderit ja USB-tallennuskortit ja konvertterit. Käyttöympäristö on laaja: yritysmaailma, oppilaitokset ja sairaalat.

Tuotteista löytyy Barco-, Cisco-, Webex-, Poly- ja Crestron sertifioituja ja yhteensopivia tuotteita.

Tuotemerkin sivut »

iSmart Video

iSmart Video on valmistaja, jolla on vuosien kokemus kameroiden suunnittelusta ja valmistuksesta. iSmart erityisosaaminen painottuu automaattisesti kohdetta seuraaviin kameraratkaisuihin.  Kameravalikoima on laaja: videoneuvotteluihin, luentojen tallennuksiin, striimauksiin ja erilaisiin kommunikaatiotilanteisiin soveltuvat mallit. iSmartin WEB-, PTZ- ja IP-kameroita löytyy huomattavista kohteista maailmanlaajuisesti.

Tuotemerkin sivut »

JoyUsing

Fujian JoyUsing Technology Co., Ltd. keskittyy dokumenttikameroiden, kirjaskannereiden, neuvotteluhuoneiden mikrofonien ja web-kameroiden valmistukseen. Joyusing-kameroita käytetään laajasti mm. opetuksessa, neuvottelutiloissa, hallituksen työskentelyssä, sairaaloissa, oikeussaleissa ja etäopetuksessa.

Tuotemerkin sivut »

Lumens

Lumens Digital Optics Inc. on v. 1998 perustettu johtava optisten tuotteiden valmistaja. Yhtiön pääkonttori on Taiwanissa, jonka lisäksi toimipisteitä on niin Amerikassa kuin Euroopassakin. Lumensin tuotteisiin kuuluvat dokumenttikamerat: pöytämalliset kannettavat mallit tai valotasolliset ja kattoasennettavat.

Lumens tunnetaan edelläkävijänä niin WEB- kuin PTZ-kameroiden sekä näiden oheistuotteiden valmistajana. Lumens kehittää uusia tuotteita luokkahuoneisiin, neuvottelutiloihin ja etäopetuskäyttöön. Kameroiden lisäksi valikoimista löytyvät luentotallentimet, ohjaimet, AV-over IP-tuotteet.

Tuotemerkin sivut »

Magewell

Magewell on kiinalainen yritys, joka keskittyy signaali-muuntimien ja striimereiden kehittämiseen ja valmistukseen. Tallentimet ja striimaustuotteet ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Ratkaisut palvelevat live striimausta, tapahtumatuotantoa, videoneuvotteluja, etäopetusta, lääketieteen tarpeita ja paljon muuta. Magewell pro capture ja ja USB-muuntimet ovat edistyksellisiä ja edullisia ratkaisuja web-neuvotteluissa ja esitysten tallentamisessa.

Tuotemerkin sivut »

Moertek

Moertek on kiinalainen AV-tuotteita valmistava yritys, joka keskittyy video-neuvottelutuotteisiin. Moertekin tuotevalikoima sisältää PC web-, konferenssi-, PTZ-kameroita, neuvottelumikrofoneja ja tarvikkeita.

Tuotemerkin sivut »

Nagasoft

Nagasoft on v. 2006 perustettu yritys, joka on johtava live-tuotannon laitteiden ja ohjelmien valmistaja. Nagasoftin tuotteita käytetään laajalti mm. opetuksessa, videoneuvotteluissa, konferensseissa. urheilutilaisuuksissa, TV-lähetyksissä, pelimaailmassa ja muualla. Tuotteista löytyy ratkaisu niin yksityishenkilön kuin ison yrityksenkin käyttöön.

Tuotemerkin sivut »

Reach

S.Z. Reach on USA:ssa sijaitseva yritys, joka keskittyy striimereiden sekä tallentimien valmistukseen.

S.Z. Reach on johtava AV over IP video ja audio encoding, live striimaus ja VOD-tuotteiden valmistaja. Reachin valmistamia tallentimia, striimereitä ja muuntimia käytetään mitä moninaisimmissa ympäristöissä kuten kouluissa, tapahtumissa ja web-neuvottelujärjestelmissä.

Tuotemerkin sivut »

Telycam

Telycam perustettiin v. 2014. Se on markkinoimiensa tuotteiden alkuperäisvalmistaja. Perustajajäsenet olivat omistautuneet video-kameroiden prosessointiin vuosikymmenien ajan, jonka pohjalta he lähtivät kehittämään UHD- ja FHD PTZ -kameroita videoneuvottelu- ja live lähetysten maailmaan. Telycamin missio on auttaa ihmisiä olemaan yhteydessä, kommunikoimaan ja toimimaan yhdessä paremmin pilviaikakaudella. Telycam haluaa suunnitella videokameran, joka yhdistää hyvän suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja edullisen hinnan.

Telycam-tuotteista löydät kamerat ja tarvikkeet niin henkilökohtaiseen kuin myös yritysten ja oppilaitosten tapahtumien tallennuksiin ja striimauksiin sekä WEB-neuvotteluin. Valikoima on edelläkävijä korkealuokkaisissa PTZ-kameroissa varsinkin NDI-ratkaisuissa.

Telycamilla on laaja valikoima videoneuvottelu-, live striimauskameroita ja PTZ-ohjaimia. Kamerat sopivat esim. julkishallintoon, radiolähetyksiin, urheilutapahtumiin, kirkollisiin tilaisuuksiin, opetusmaailmaan ja sairaaloihin. Telycam on toiminut markkinoilla alle 10 vuotta, mutta sillä on jo yli 20 patenttia. Kasvu ja kehitys jatkuu edelleen.

Tuotemerkin sivut »

ValueHD Corporation VHD

ValueHD Corporation VHD on AV-integraatio- ja konferenssiratkaisujen alkuperäisvalmistaja ja toimittaja. Yrityksellä on vankka kokemus alasta ja sen tarpeista. Päätuotteet ovat web- ja PTZ-kamerat sekä ratkaisuissa tarvittavat varusteet.

Tuotemerkin sivut »

WeDoInnow

WeDoInnov on kiinalainen innovaatinen  yritys. Sen toiminta keskittyy videoneuvottelulaitteiden tutkimukseen, kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. Yrityksen missio on tehostaa PK-yritysten yhteistoimintaa, ja ydintekijä kilpailussa on löytää aina paras ratkaisu.

WeDoInnov’n tuotevalikoimassa on videoneuvottelulaitteita, video-bareja, kameroita, neuvottelukaiuttimia, PTZ-kameroita ja interaktiivisia valkotauluja. Tuotteita käytetään julkishallinnossa, opetusmaailmassa, sairaaloissa ja henkilökohtaisessa kommunikoinnissa.

Tuotemerkin sivut »