VALOTASOLLISET- JA KATTOKIINNITTEISET


LUMENS


Lumens PS-752

Full HD 1080p valotasollinen dokumenttikamera, Erinomaiset liitännät. HDMI- ja 2 xVGA-  tulo- ja lähtöliitännät

Kuvan ja äänen suoratallennustoiminne, 240 kuvan sisäinen muisti. 20 x optinen- ja 12x digitaalinen zoom. Kuvausala  enemmän kuin A3.  Kaksi erillistä säädettävää LED valoa. muistikorttipaikka. aktiivitaulutuki.Lumens PS753 UUTUUS

Uusi 4K tasoinen valotasollinen dokumenttikamera. 300 kertainen zoom, Kuva ala enemmän kuin A3. HDMI, USB, IP ja VGA ulostulot. HDMI läpimeno 4K signaalille. Kamera striimaa verkkoon. PoE mahdollistaa helpon asennuksen. Valotaso enemmän kuin A3 kokoa, Ylävalot joustavien varsien päässä.

Toimii erinomaisesti auditorioissa, suurissa esitystiloissa ja vaativissakin kohteissa.Lumens CL510 Kattoasennuskamera

Tyylikäs huomaamaton ratkaisu dokumenttikameraksi auditorioihin ja tiloihin joissa kiinteä esityspaikka. Kamera asennetaan kattoon jolloin se kuvaa objekteja pöytätasosta

Kamerassa erinomaiset kuvantamisominaisuudet. 30 x optinen zoom mahdollistaa yksityiskohtien tarkastellun. Erinomaiset liitännät mm USB, LAn, DVI. PoE.


MUUT VALOTASOLLISET DOKUMENTTIKAMERAT


WS-1005A valotasollinen dokumenttikamera

Edullinen valotasollinen dokumenttikamera. 22 x OPTISELLA ja 10 x digitaalisella zoomilla näet pienetkin yksityiskohdat. 5M kamerakenno piirtää kuvan selkeästi. Kamerassa kaksi säädettävää sivuvaloa ja laaja valotaso.

Kääntyvä kamerapää ja kuvan kääntö (90/180/270 astetta, mirror). Kameran liitännät HDMI sis/ulos, VGA sis/ulos, video sis, USB x 2. Kuvan jäädytys, kameran text/picture mode.

Notaatio-ominasuudet, kuvan kääntö ja 32 kuvan tallennus.

Liitännät HDMI sisään ja ulos, VGA sisään ja ulos, audio sis / ulos, USB3-liitäntä. Laitteen mukana toimitetaan notaatio-ohjelmisto, jolla saat vaikka muokattua kuvaa ja videota, lisättyä piirroksia, tekstejä tai tehosteita.