WEB-NEUVOTTELUUN


Näytä kuvaa, jaa se esityksessäsi helposti ja hyvänlaatuisesti.

Huddle room ja web-neuvottelukäyttöön soveltuvissa kameroista löytyy liitäntänä USB. Tämä mahdollistaa riittävän nopean FullHD-tasoisen videokuvan siirron ilman kompressiota tai hidastuksia.

USB-video signaali on UVC tai MJPG, ne sopii yhteen kaikkien standi-laitteistojen kanssa on sitten käytössä Windows, Android, Mac, Linux-laite. 


Sertifioidut tuotteet.

Tästä linkistä löydät ClickShare-, Skype-, Teams- ja Zoom-sertifioidut kamerat

Linkki


HENKILÖKOHTAISET WEB-KAMERAT JA KEVYET SOUNDBARIT


HP800 360 asteinen panoraamakamera automaattisella seurannalla. 

Kamerassa 4 kappaletta FullHD resoluutioista kameraa, joiden kuvat voidaan esittää joko erikseen tai yhtenä panoraamakuvana. Siinä on myös 8 kpl mikrofoneja joiden kautta saadaan tallennettua ääni selkeästi.

Kamera seuraa esiintyjää äänen perusteella.  Kamerassa on kolme perusasetusta Panoramic-voice (tracking), cruise- ja split-mode. Kuvaa voidaan säätää ja suunnata.

Liitännät USB3, LAN, audio ulos sekä erillinen virransyöttö. Kameralla on erinomainen yhteensopivuus eri WEB-sovellusten kanssa. Kamerasta löytyy myös 1/4″ ruuvikiinnitys.
KOLC35 4K WEB-kamera rengasvalolla.

Korkearesoluutioinen WEB-kamera, jossa säädettävä rengasvalo optiikan ympärillä. Valo parantaa erityisesti kasvokuvaa kun takanasi on kirkkaita valoja. Valon kirkkaus ja sävy on säädettävissä.

Automaattinen fokusointi ja erinomainen yhteensopivuus eri WEB-sovellusten kanssa. Kamerassa on laajakulmaoptiikka ja tukeva pidike jossa myös 1/4″ ruuvikiinnitys.UHD-300-U3 / LAN web-kamera

Korkealuokkainen 4K web-kamera jossa liitäntöinä USB3 ja LAN. Kamera striimaa H-265, H.264 aj MJPEG striimiä verkkoon.

Liitännät USB3 ja LAN. Kamerassa on 83 asteinen optiikka ja erinomaiset mikrofonit.

JC-CB120 SOUNDBAR

Siro soundbar jossa integroitu 4K-kamera. Kameran kuvakulma 120 astetta, siinä on Sonyn 1/ 2.5″ CMOS 8,29MP kenno. Se on seinäkiinnikkeinen näytön päälle tai alle.

Soundbarissa on 4 kpl 8ohm kaiuttimet ja 4x15W vahvistimet ja sisäänrakennetut mikrofonit. Liitynnät DC/AUX1/AUX2 ja Bluetooth. Kokonaismitat 900 x 100 x 140 mm, paino 2,7 kg.MG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.TELYCAM

TLC-200-D  web-kamera

Laajakulmaisella optiikalla varustettu FullHD-kamera jossa myös tehokkaat mikrofonit.  TLC-200-D toimii erinomaisesti verkkokokouksissa.

Kamerassa on korkearesoluutioinen kenno (FullHD), laajakulmainen 90 asteen optiikka, mitkä antavat esityksiin erinomaisen kuvan. Kaksi kaksi mikrofonia,  joilla saat esityksiin myös äänen. Kamerassa myös optiikan suojaläppä tirkistelyn estoon.

TLC-200-D on yhteensopiva UVC, Win, Adobe, Skype, Teams, Mac- sovellusten kanssa.

 

TELYCAM TLC-100-US-4K

Henkilökohtainen WEB-kamera web-neuvottelukäyttöön. Kamerassa on korkealaatuinen kuva (12M kenno) jolla saat kuvattua myös pystyvideota. 

Korkealuokkainen mikrofoni poimii puheen jopa kolmen metrin etäisyydellä. Led-merkkivalo kertoo kun kamera on käytössä. Kameran mukana tulee myös linssin peitto suojaamaan yksityisyyttäsi.


TLC-200M-U2-4K

WEB-kamera jossa 1/ 2,8″  CMOS 8MP sensori ja aito 4K UHD-resoluutio. Kamerassa myös erinomaiset mikrofonit sekä AutoFraming-toiminne.

120 astetta leveä optiikka jolla saat suoran ja kirkkaan kuvan vaativissakin olosuhteissa. Kamera toimii erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin.

Ulostulo YUV/NV12/MJPG/H.264/H.265 formaattiin.Telycam-TLC-1000-U2S

FulllHD tasoinen kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin.

Kameran saa joko 3 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 108 astetta. USB2 kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla.

Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Yhteensopiva Zoom, Teams, Skupe, Adobe…. Liitäntänä USB3.


Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla. Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Kuva ala parhaimmillaan laajakulmainen 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam TLC-800-U2-4K 

Korkealaatuinen soundbar, jossa aito 4K resoluutioinen ja leveäoptiikkainen (120 astetta) kamera. Siinä on myös 4 kertainen zoom. Käyttöä helpottaa AutoFrame-toimnne , jolla mahdutat kaikki osallistujat kuvaan.

Kamerassa 8,5 M  kenno joka tarjoaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. Audiot on toteutettu erinomaisilla kaiuttimilla ja kahdella korkealuokkaisella mikrofonilla, joiden kantavuus on jopa 5 m 360 asteen kulmassa.

 


AVERMEDIA WEB-KAMERAT JA AUDIOLAITTEET

AverMedia PW313P Live Streamer Dualcam

(tuote tulossa)

Erinomainen  ratkaisu etäopetukeen. Kaksoiskamerajärjestelmä kuvaa esiintyjää ja toimii samanaikaisesti myös dokumenttikamerana. Saat kuva kuvassa toiminnolla esitykseeesi uutta tehoa.

Kameroissa on FullHD tarkkuus, lasinen linssi, autofocus ja laajakulmainen kuva. Lisäksi kamera on yhteensopiva useimpien mobiililaitteiden kanssa.

 

AverMedia CAM 513 4K WEB-kamera

Aito 4K resoluutioine web-kamera suunniteltiin striimauskäyttöön. Erinomainen optiikka ja korkeatasoiset mikrofonit antavat mahdollisuuden loistaviin esityksiin.

Kuva 8M aito 4K. Kuva ala 94 astetta (diag). Sopii yhteen lähes kaikkien web-alustojen kanssa. Tukee USB3 (ei USB2) MJPEG, UYVY-protokollia.


AverMedia XX

Korkealaatuinen WEB-kamera jossa optiikan ympärillä rengasvalo

 

AverMedia AW315 langaton mikrofonijärjestelmä


HUDDLECAM KAMERAT JA AUDIO


HuddleCamHD Pro

Zoom-sertifioitu 4K web-kamera jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne.

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomeiset liitännät HDMi ja USB3 (power), IR-kaukosäädinHuddleCamHD Pro IP NDI

NDI liitännäinen 4K web-kamera, jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne. Kamerassa elektroninen Pan/Tilt

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomaiset liitännät LAN (NDI) ja USB2 ja erillinen virtaliitäntä.  Kamerassa myös IR-kaukosäädin
HuddleCam-Go kaikki yhdessä paketissa.

Erinomainen ratkaisu pienryhmien ja -neuvottelutilojen WEB-neuvotteluihin. Laajakulmainen kamera, jossa nivelöity, tilttaava kiinnitys, 360 asteinen mikrofoni ja erinomainen selkeä kaiutinratkaisu.

Toimii USB-yhteydellä ilman erillistä virransyöttöä. Pitkä 3 vuoden takuu.


HuddlePod Air

HuddlePod Air Duo

Langaton kaiutinmikrofonijärjestelmä. Halppokäyttöinen järjestelmä toimii 2.4 GHz tajuudella. Kaiunkumous, häiriönpoisto. Saatavissa  yksi- tai kaksi-yksikköisenä. Liitännät USB2, 3,5 mm.

yhteensopiva mm Win, MAc, Adobe, Cisco, Google, Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, teams, Vidyo, Zoom.AVER KAMERAT JA SOUNDBAR


CAM 130 WEB CAM

Henkilökohtainen WEB-kamera,  jossa optiikan ympärillä valokehys. 4K-resoluutio antaa erinomaisen kuvan. Linssin suoja. Auto Preset framing.

Zoom, Skype, Teams ja ClickShare- sertifioituVB-130 Videobar kehävalolla

Tehokas neuvotteluhuoneen videobar jossa kehävalo.

Kamerassa AutoFrame, AidioFence, ja Audio tracking. 4K kamera jossa 120 asteinen optiikka.USB3- ja LAN -liitäntä. audio Fence häiriönpoisto.

Zoom, Skype, Teams ja ClickShare sertifioitu.
Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden parhaita web-kameroita. Rakennettu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön – ja (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksille yhteensopivaksi. Kamera on Zoom- sertifioitu.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen, nopea USB3.0-liitäntä. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta jossa kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).


Aver CAM540

4K- PTZ- eli kääntöpääkamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on Auto Framing (kohteen seuranta). 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet . Kamera on Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Ohjaus kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi tilaohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM