WEB-NEUVOTTELUUN


Näytä kuvaa, jaa se esityksessäsi helposti ja hyvänlaatuisesti.

Huddle room ja web-neuvottelukäyttöön soveltuvissa kameroista löytyy liitäntänä USB. Tämä mahdollistaa riittävän nopean FullHD-tasoisen videokuvan siirron ilman kompressiot tai hidastuksia.

USB-video signaali on UVC tai MJPG, ne sopii yhteen kaikkien standi-laitteistojen kanssa on sitten käytössä Windows, Android, Mac, Linux-laite. 


HENKILÖKOHTAISET WEB-KAMERAT JA KEVYET SOUNDBARIT

KOLC22 web-kamera

Edullinen ratkaisu tehokkaaseen esitykseen. Liitä se USB-johdolla koneeseen ja käytä Ei tarvetta ladata ajuria . Saat käytöösi hyvän kuvan ja äänen.

Kamerassa FullHD tarkkuus, lasinen linssi, autofocus ja laajakulmainen kuva. Lisäksi kamera on yhteensopiva useinpien mobiililaitteiden kanssa.

 


KOLC35 4K WEB-kamera rengasvalolla.

Korkearesoluutioinen WEB-kamera, jossa säädettävä rengasvalo optiikan ympärillä. Valo parantaa erityisesti kasvokuvaa kun takanasi on kirkkaita valoja. Valon kirkkaus ja sävy on säädettävissä.

Automaattinen fokusointi ja erinomainen yhteensopivuus eri WEB-sovellusten kanssa. Kamerassa on laajakulmaoptiikka ja tukeva pidike jossa myös 1/4″ ruuvikiinnitys.


UHD-300-U3 / LAN web-kamera

Korkealuokkainen 4K web-kamera jossa liitäntöinä USB3 ja LAN. Kamera striimaa H-265, H.264 aj MJPEG striimiä verkkoon.

Liitännät USB3 ja LAN. Kamerassa on 83 asteinen optiikka ja erinomaiset mikrofonit.

JC-CB120 SOUNDBAR

Siro soundbar jossa integroitu 4K-kamera. Kameran kuvakulma 120 astetta, siinä on Sonyn 1/ 2.5″ CMOS 8,29MP kenno. Se on seinäkiinnikkeinen näytön päälle tai alle.

Soundbarissa on 4 kpl 8ohm kaiuttimet ja 4x15W vahvistimet ja sisäänrakennetut mikrofonit. Liitynnät DC/AUX1/AUX2 ja Bluetooth. Kokonaismitat 900 x 100 x 140 mm, paino 2,7 kg.


TELYCAM

TLC-200-D  web-kamera

Laajakulmaisella optiikalla varustettu FullHD-kamera jossa myös tehokkaat mikrofonit.  TLC-200-D toimii erinomaisesti verkkokokouksissa.

Kamerassa on korkearesoluutioinen kenno (FullHD), laajakulmainen 90 asteen optiikka, mitkä antavat esityksiin erinomaisen kuvan. Kaksi kaksi mikrofonia,  joilla saat esityksiin myös äänen. Kamerassa myös optiikan suojaläppä tirkistelyn estoon.

TLC-200-D on yhteensopiva UVC, Win, Adobe, Skype, Teams, Mac- sovellusten kanssa.

 

TELYCAM TLC-200-U2 / -U3

Edullinen ja laadukas USB2-/ USB3-liitännäinen neuvottelukamera. Se on suunniteltu Huddle room käyttöön. Laitteessa FullHD Sony-kenno ja USB3.0-lähtö.  Videosignaali, kameran hallinta ja virransyöttö yhdellä USB-kaapelilla.

Ultralaaja 108 asteen kuvakulma. Kamera on yhteensopiva useimpien neuvottelusovellusten hanssa. 4 x zoom. Kätevä jalusta joka sopii monitorin tai PC:n päälle, kolmijalalle sekä pöytäasennukseen. Kameraa on saatavilla USB2 ja USB3 liitännällä.


TLC-200M-U2-4K

WEB-kamera jossa 1/ 2,8″  CMOS 8MP sensori ja aito 4K UHD-resoluutio. Kamerassa myös erinomaiset mikrofonit sekä AutoFraming-toiminne.

120 astetta leveä optiikka jolla saat suoran ja kirkkaan kuvan vaativissakin olosuhteissa. Kamera toimii erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin.

Ulostulo YUV/NV12/MJPG/H.264/H.265 formaattiin.Telycam-TLC-1000-U2S

FulllHD tasoinen kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin.

Kameran saa joko 3 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 108 astetta. USB2 kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla.

Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Yhteensopiva Zoom, Teams, Skupe, Adobe…. Liitäntänä USB3.


Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla. Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Kuva ala parhaimmillaan laajakulmainen 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam TLC-800-U2-4K 

Korkealaatuinen soundbar, jossa aito 4K resoluutioinen ja leveäoptiikkainen (120 astetta) kamera. Siinä on myös 4 kertainen zoom. Käyttöä helpottaa AutoFrame-toimnne , jolla mahdutat kaikki osallistujat kuvaan.

Kamerassa 8,5 M  kenno joka tarjoaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. Audiot on toteutettu erinomaisilla kaiuttimilla ja kahdella korkealuokkaisella mikrofonilla, joiden kantavuus on jopa 5 m 360 asteen kulmassa.

 


AVERMEDIA WEB-KAMERAT JA AUDIOLAITTEET

AverMedia PW313P Live Streamer Dualcam

(tuote tulossa)

Erinomainen  ratkaisu etäopetukeen. Kaksoiskamerajärjestelmä kuvaa esiintyjää ja toimii samanaikaisesti myös dokumenttikamerana. Saat kuva kuvassa toiminnolla esitykseeesi uutta tehoa.

Kameroissa on FullHD tarkkuus, lasinen linssi, autofocus ja laajakulmainen kuva. Lisäksi kamera on yhteensopiva useimpien mobiililaitteiden kanssa.

 

AverMedia CAM 513 4K WEB-kamera

Aito 4K resoluutioine web-kamera suunniteltiin striimauskäyttöön. Erinomainen optiikka ja korkeatasoiset mikrofonit antavat mahdollisuuden loistaviin esityksiin.

Kuva 8M aito 4K. Kuva ala 94 astetta (diag). Sopii yhteen lähes kaikkien web-alustojen kanssa. Tukee USB3 (ei USB2) MJPEG, UYVY-protokollia.


AverMedia XX

Korkealaatuinen WEB-kamera jossa optiikan ympärillä rengasvalo

 

AverMedia AW315 langaton mikrofonijärjestelmä


HUDDLECAM KAMERAT JA AUDIO


HuddleCamHD Pro

Zoom-sertifioitu 4K web-kamera jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne.

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomeiset liitännät HDMi ja USB3 (power), IR-kaukosäädinHuddleCamHD Pro IP NDI

NDI liitännäinen 4K web-kamera, jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne. Kamerassa elektroninen Pan/Tilt

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomaiset liitännät LAN (NDI) ja USB2 ja erillinen virtaliitäntä.  Kamerassa myös IR-kaukosäädinHuddleCam-Go kaikki yhdessä paketissa.

Erinomainen ratkaisu pienryhmien ja -neuvottelutilojen WEB-neuvotteluihin. Laajakulmainen kamera, jossa nivelöity, tilttaava kiinnitys, 360 asteinen mikrofoni ja erinomainen selkeä kaiutinratkaisu.

Toimii USB-yhteydellä ilman erillistä virransyöttöä. Pitkä 3 vuoden takuu.


HuddlePod Air

HuddlePod Air Duo

Langaton kaiutinmikrofonijärjestelmä. Halppokäyttöinen järjestelmä toimii 2.4 GHz tajuudella. Kaiunkumous, häiriönpoisto. Saatavissa  yksi- tai kaksi-yksikköisenä. Liitännät USB2, 3,5 mm.

yhteensopiva mm Win, MAc, Adobe, Cisco, Google, Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, teams, Vidyo, Zoom.ISMART WEB-KAMERAT


iSmart MZC-F22U

iSmart MZC-F22UV2

WEB-neuvotteluun erinomainen ratkaisu. Korkealuokkainen optiikka joka on suunniteltu 4K resoluutiolle. Tukee EPTZ-toimintoa, USB3 / USB2-liitäntä


iSmart AMC-E

iSmart AMC-M1001V2

Full HD 1080p/60 PTZ-kamera 10x optisella zoomilla. 2,16 megapikselin CMOS kamerakenno.  256 ohjelmoitavaa muistipaikkaa.

Mallissa AMC-M1001V2 on markkinoiden johtava kohteenseurantajärjestelmää. Seurantaprotokolla riittää keskisuuriin neuvottelu- ja luokkatiloihin.

Liitännät HDMI, audio, USB- lähdöt. Seinä/pöytä- tai kattoasennettavaAVER KAMERAT JA SOUNDBAR

Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden parhaita web-kameroita. Rakennettu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön – ja (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksille yhteensopivaksi. Kamera on Zoom- sertifioitu.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen, nopea USB3.0-liitäntä. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta jossa kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).Aver VB342+ SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy kaikki mitä tarvitset WEB-neuvotteluihin. Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Se on helppokäyttöinen. Siinä on 4K kääntöpääkamera 4 x zoomilla sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuvaan kaikki osallistujat. 


Aver CAM540

4K- PTZ- eli kääntöpääkamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on Auto Framing (kohteen seuranta). 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet . Kamera on Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Ohjaus kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi tilaohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOMMG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.