KAMERAT WEB-NEUVOTTELUUN


Näytä kuvaa, jaa se esityksessäsi helposti ja hyvänlaatuisesti.

Huddle room ja web-neuvottelukäyttöön soveltuvissa kameroista löytyy liitäntänä USB. Tämä mahdollistaa riittävän nopean FullHD-tasoisen videokuvan siirron ilman kompressiot tai hidastuksia.

USB-video signaali on UVC tai MJPG, ne sopii yhteen kaikkien standi-laitteistojen kanssa on sitten käytössä Windows, Android, Mac, Linux-laite. 


HENKILÖKOHTAISET WEB-KAMERAT JA KEVYET SOUNDBARIT

Kolc22 web-kamera

Edullinen ratkaisu tehokkaaseen esitykseen. Liitä se USB-johdolla koneeseen ja käytä Ei tarvetta ladata ajuria . Saat käytöösi hyvän kuvan ja äänen.

Kamerassa FullHD tarkkuus, lasinen linssi, autofocus ja laajakulmainen kuva. Lisäksi kamera on yhteensopiva useinpien mobiililaitteiden kanssa.

 

KOLLC 4K WEB-kamera rengasvalolla.

Korkearesoluutioinen WEB-kamera, jossa säädettävä rengasvalo optiikan ympärillä. Valo parantaa erityisesti kasvokuvaa kun takanasi on kirkkaita valoja.

Automaattinen fokusointi ja erinomainen yhteensopivuus eri WEB-sovellusten kanssa. Kamerassa on laajakulmaoptiikka ja tukeva pidike jossa myös 1/4″ ruuvikiinnitys.

UHD-300-U3 / LAN web-kamera

Korkealuokkainen 4K web-kamera jossa liitäntöinä USB3 ja LAN. Kamera striimaa H-265, H.264 aj MJPEG striimiä verkkoon.

Liitännät USB3 ja LAN. Kamerassa on 83 asteinen optiikka ja erinomaiset mikrofonit.

JC-CB120 SOUNDBAR

Siro soundbar jossa integroitu 4K-kamera. Kameran kuvakulma 120 astetta, siinä on Sonyn 1/ 2.5″ CMOS 8,29MP kenno. Se on seinäkiinnikkeinen näytön päälle tai alle.

Soundbarissa on 4 kpl 8ohm kaiuttimet ja 4x15W vahvistimet ja sisäänrakennetut mikrofonit. Liitynnät DC/AUX1/AUX2 ja Bluetooth. Kokonaismitat 900 x 100 x 140 mm, paino 2,7 kg.


HUDDLECAM KAMERAT JA AUDIO


HuddleCamHD Pro

Zoom-sertifioitu 4K web-kamera jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne.

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomeiset liitännät HDMi ja USB3 (power), IR-kaukosäädinHuddleCamHD Pro IP NDI

NDI liitännäinen 4K web-kamera, jossa laajakulmainen optiikka (108 dec) . AutoFraming -toiminne. Kamerassa elektroninen Pan/Tilt

Kamerassa Dual mikrofonit, erinomaiset liitännät LAN (NDI) ja USB2 ja erillinen virtaliitäntä.  Kamerassa myös IR-kaukosäädin
HuddleCam-Go kaikki yhdessä paketissa.

Erinomainen ratkaisu pienryhmien ja -neuvottelutilojen WEB-neuvotteluihin. Laajakulmainen kamera, jossa nivelöity, tilttaava kiinnitys, 360 asteinen mikrofoni ja erinomainen selkeä kaiutinratkaisu.

Toimii USB-yhteydellä ilman erillistä virransyöttöä. Pitkä 3 vuoden takuu.


HuddlePod Air

HuddlePod Air Duo

Langaton kaiutinmikrofonijärjestelmä. Halppokäyttöinen järjestelmä toimii 2.4 GHz tajuudella. Kaiunkumous, häiriönpoisto. Saatavissa  yksi- tai kaksi-yksikköisenä. Liitännät USB2, 3,5 mm.

yhteensopiva mm Win, MAc, Adobe, Cisco, Google, Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, teams, Vidyo, Zoom.ISMART WEB-KAMERAT


iSmart MZC-F22U

iSmart MZC-F22UV2

WEB-neuvotteluun erinomainen ratkaisu. Korkealuokkainen optiikka joka on suunniteltu 4K resoluutiolle. Tukee EPTZ-toimintoa, USB3 / USB2-liitäntä


iSmart AMC-E

iSmart AMC-M1001V2

Full HD 1080p/60 PTZ-kamera 10x optisella zoomilla. 2,16 megapikselin CMOS kamerakenno.  256 ohjelmoitavaa muistipaikkaa.

Mallissa AMC-M1001V2 on markkinoiden johtava kohteenseurantajärjestelmää. Seurantaprotokolla riittää keskisuuriin neuvottelu- ja luokkatiloihin.

Liitännät HDMI, audio, USB- lähdöt. Seinä/pöytä- tai kattoasennettavaAVER KAMERAT JA SOUNDBAR

Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden parhaita web-kameroita. Rakennettu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön – ja (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksille yhteensopivaksi. Kamera on Zoom- sertifioitu.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen, nopea USB3.0-liitäntä. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta jossa kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).Aver VB342+ SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy kaikki mitä tarvitset WEB-neuvotteluihin. Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Se on helppokäyttöinen. Siinä on 4K kääntöpääkamera 4 x zoomilla sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuvaan kaikki osallistujat. 


Aver CAM540

4K- PTZ- eli kääntöpääkamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on Auto Framing (kohteen seuranta). 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet . Kamera on Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Ohjaus kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi tilaohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOMMG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.TELYCAM

TLC-200-D  web-kamera

Laajakulmaisella optiikalla varustettu FullHD-kamera jossa myös tehokas mikrofoni TLC-200-D toimii erinomaisesti ratkaisu verkossa pidettäviin kokouksiin.

Kamerassa on korkearesoluutioinen kenno (FullHD), laajakulmainen 90 asteinen optiikka antavat esityksiin erinomaisen kuvan ja äänen.

TLC-200-D on yhteensopiva UVC, Win, Adobe, Skype, Teams, Mac- sovellusten kanssa.

 

TELYCAM TLC-200-U2 / -U3

Edullinen ja laadukas USB2-/ USB3-liitännäinen neuvottelukamera. Se on suunniteltu Huddle room käyttöön. Laitteessa FullHD Sony-kenno ja USB3.0-lähtö.  Videosignaali, kameran hallinta ja virransyöttö yhdellä USB-kaapelilla.

Ultralaaja 108 asteen kuvakulma. Kamera on yhteensopiva useimpien neuvottelusovellusten hanssa. 4 x zoom. Kätevä jalusta joka sopii monitorin tai PC:n päälle, kolmijalalle sekä pöytäasennukseen. Kameraa on saatavilla USB2 ja USB3 liitännällä.


Telycam TLC-200-U3-110 4K 

Edullinen 4K resoluutioionen web-kamera jossa laajakulmainen optiikka. 110 asteisella kuvalla saat kaikki osallistujat samaan kuvaan. Erinomainen Zoom / Skype- käyttöön. Siinä on nopea USB3-liitäntä, 8,5 MP CMOS kenno.

Kameraan on päivitettävissä automaattinen kohteen seuranta AutoFrame-toiminto.

TLC-200M-U2-4K

WEB-kamera jossa 1/ 2,8″  CMOS 8MP sensori ja aito 4K UHD-resoluutio. Kamerassa myös erinomaiset mikrofonit sekä AutoFraming-toiminne.

120 astetta leveä optiikka jolla saat suoran ja kirkkaan kuvan vaativissakin olosuhteissa. Kamera toimii erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin.

Ulostulo YUV/NV12/MJPG/H.264/H.265 formaattiin.Telycam-TLC-1000-U2S

FulllHD tasoinen kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin.

Kameran saa joko 3 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 108 astetta. USB2 kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla.

Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Optiikan leveys jopa 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Yhteensopiva Zoom, Teams, Skupe, Adobe…. Liitäntänä USB3.


Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla. Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Kuva ala parhaimmillaan laajakulmainen 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.

Telycam TLC-800-U2-4K 

Korkealaatuinen soundbar, jossa aito 4K resoluutioinen ja leveäoptiikkainen (120 astetta) kamera. Siinä on myös 4 kertainen zoom. Käyttöä helpottaa AutoFrame-toimnne , jolla mahdutat kaikki osallistujat kuvaan.

Kamerassa 8,5 M  kenno joka tarjoaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan. Audiot on toteutettu erinomaisilla kaiuttimilla ja kahdella korkealuokkaisella mikrofonilla, joiden kantavuus on jopa 5 m 360 asteen kulmassa.