S.Z. REACH VERKKO- JA STRIIMAUSReach CC01 HDMI – USB 3muunnin 

Bee1 on helppo tapa muuntaa 4K  resoluutioista HDMI 1.4 signaalia USB3-C- tasoiseksi videosignaaliksi. Voit lisätä kuvasignaaliin audion mikrofonista tai muusta ohjelmalähteestä. 

Kuvasignaalille on nopea USB3-C-liityntä. Voit käyttää kamera- tai PC/Mac-kuvaa lähes kaikissa web-neuvotteluohjelmissa ja sovelluksissa sekä tallentaa sen.

Reach CC01 on yhteensopiva mm Win 10/ 8/7, OS X (10.10 jne) Linux- laitteiden kanssa.

Yhteensopivuus mm Skype, Teams, Zoom sovellusten kanssa.


Reach ENC1111 mobiilikäyttöön.

Akkukäyttöinen striimeri mobiilikäyttöön. H.264, H.265/AVC videota. Neljä yhtäaikaista striimia. Toimii Wifi, 3G ja 4G verkoissa. Sim korttipaikka. HTTP, UDP /RTP, RTSP, RTMP, HLS, FLV, ONVIF streaming protocol. HDMi ja audio sisääntulot.

Striimaa suoraan IPTV, WOWZA, Twich, Livestream, Ustream, Facebook, YouTube, vMix, jne palveluihin.

Oman logon tai tekstin lisäys kuvaan.  Sony F550, F750 ja F970 yhteensopivat akut,  joilla saat jopa  8 h käyttö. Tukee HDCP ja HD-Blueray. Stremerissä tulee mukana kamerakiinnike.Bee1 NANO

Helppokäyttöinen, H.264/H.265 striimeri. Streamaa korkealuokkaista HTTP、RTMP、RTSP、HLS、UDP、FLV-striimiä jopa FullHD- laadulla.  Striimit 176 x 144 – 1080p/i  23,97 – 60 Hz.

HDMi sisään ja Loop sekä SDI. Lisäksi audioiden liitäntä myös erikseen.

Verkkoyhteydet RJ45:10/100/1000M ja WiFi IEEE 802.11n/b/g,802.3,802.3u

 

Reach NANO User manual

 


Reach Bee1

Helppokäyttöinen ja monipuoleinen striimeri  24/7-käyttöön. Voit ajaa tai tallentaa esityksesi verkkoon nopeasti. Siinä on erityisen alhainen latenssi. 

Toimintoja: Otsikko kuvana tai tekstinä. Striimattavan kuvan kääntö ja sen koon ja laadun muokkaus. Audioiden muokkaus. Bee2 mahdollistaa myös PTZ-kameran ohjauksen käyttöliittymästään. Esityksen tallennus USB- tai verkkoasemalle.

RTP-/ RTSP-/ RTMPS-/RTMP-/ HLS-/ UDP-/ SRT-/ Onvif-/ NDI- ja SIP-prokollia. H.264 encoding. Toimii mm  Facebook, YouTube, Ustream, Twitter, Wowsa jne alustoille, kuten myös NVR. Dual streaming. 

Hallinta APP tai selaimella. Pienikokoinen 125 x 89 x 28 mm. Liitännät: HDMI sis/ loop, audio line in/ out, LAN, 2 x USB.Reach DEC1900 dekooderi

Uuden sukupolven FullHD-dekooderi skaalaa verkosta ladattavan IP-kuvan kahteen ulostuloon (SDI/DVI). 

  • 24/7-käyttöön
  • Alhainen latenssi alle 200 ms.
  • Toimii H.264 videolle ja AAC/G.711 audioille (bitrate 40Mbps. 
  • SDI ja DVI-ulostulot (HDMI ja VGA yhteensopiva)
  • Sisäänrakkenntu skaalaus. Voit asetella resoluution halutuksi.
  • Resoluutio VGA – UXGA
  • Analoginen ääni ja HDMi ääni voidaan toistaa samanaikaisesti

REACH yCatPlus

yCat-Plus on Reachin uusin tuote, joka toimii täysin langattomasti. Sitä voidaan hyödyntää mm. videoiden tuottamiseen, esikatseluun, tallennukseen sekä erilaisten tapahtumien, urheilun ja kokousten live-streamaamiseen.

Laite on varustettu reilun kokoisella kosketusnäytöllä ja on yksinkertainen rakenteeltaan sekä erittäin helppokäyttöinen.

yCat-Plus tukee 3.a kameraa sekä yhtä video signaalia. Käyttäjä voi valita minkä tahansa näistä neljästä signaalista live-streamaukseen ja tallentamiseen, tai luoda MP4 tiedoston ja tallentaa se paikalliselle kiintolevylle. yCat-Plus  tukee myös paikallista toistoa ja haluttaessa tallenteen voi siirtää erilliselle USB-muistitikulle.

 Bee3 Plus All In One 

Bee 3 ver 10″ on tehokas esitystallennin ja striimeri. 

Käyttöliittymänä toimiva kirkas 10,1″ touchpanel, jonka kautta hallitset toimintoja ja monitoroit kuvaa. Bee3+ on yhteensopiva lähes kaikkien tallennus- esitysalustojen kanssa. Voit liittää sen Kaltura, Matterhorn, Panopto, Youtube tai Ustream- sovelluksiin.

Voit tallentaa esityksen USB3 porttiin, sisäiselle SSD levylle tai verkkoon.  Laite on ohjattavissa verkon yli, RS ohjauksella 232/485 portin kautta. Sen käyttöliittymästä  voidaan ohjata myös PTZ-kameraa Visca/RS-käskyin.

HDMI sisääntult  ja niiden lisäksi liitäntä IP-verkkokameralle. Audioille löytyy omat liitännät.

Bee4

Täysin uusi konsepti. Kaikki samassa paketissa.

Täysiverinen luentotallennin ja streameri, jossa automaattinen kohteen seuranta. 5-kanavainen tallennus. Kaksi kameraa ja erinomaiset kattomikrofonit.

11″ touchscreen käyttöliittymä toimii myös monitorina. Toimintoina AllOver IP, Autotracking, Auto Swiching, kameroille PoE-virransyöttö.

5 kanavaa HDMI, SDI ja lisäksi 2 x IP kameraa. Kuvan yhdistäminen ja jako. Pip, Pop, Single, Side by Side. Voit käyttää jopa 4K resoluutiota.


REACH BEE 8Plus 

REACH Bee8

Kokonaan uusi 4K-resoluutioionen Linux-pohjainen esitysten striimeri ja tallennin. Kaikkiaan viisi sisääntuloa HDMI ja SDI-tasoisena. Tallentimessa erinomaiset audioliitännät ja mahdollisuus ohjata myös PTZ-kameraa.  Tallennus kovalevylle, USB3 -portin kautta muistikortille ja tietenkin myös verkkoon.

Tallenteen kuvan ikkunointi ja sen hallinta on helppoa käyttöpanellista, WEB-selaimella tai ulkoisella tilaohjaimella tai esimerkiksi Manager Lite hallintaohjelmistolla.

Bee8 Plus tallentaa elokuvanomaisen – muotoisen tiedoston tarjoten monipuolisen katselukokemuksen. Bee8 Plus toimii yhteen myös videoneuvottelujärjestelmien kanssa tai etä- opetuksessa.

REACH BEE 9

REACH BEE 9+

Tallennin yhdistää automaattisen kohteen seurannan,  signaalilähteen kytkennän ja tallennustoiminnot. Se pystyy seuraamaan opettajan liikkettä, tunnistaa tarvittavan signaalilähteen vaihdon ja automaattisesti vaihtaa näkymää joko opettajan lähikuvan, koko esitysalueen, oppilaiden kuvan tai tietokonepresentaation.

Liitä kuusi lähdettä automaattinen vaihtajaan. Resoluutiona jopa 4K  Bee9. Bee9 voidaan hyödyntää myös erilaisten web- ja videoneuvottelujärjestelmien kanssa sekä  etä- opetuksessa.


REACH CL4000PRO

On modulaarinen luentotallennuslaite, joka pystyy striimaamaan ja tallentamaan jopa neljää HD tasoista, VGA, tai SD-videolähdettä. Laite voidaan räätälöidä kulloiseenkin tarpeeseen erilaisten liitäntämodulien avulla. CL4000PRO soveltuu tilanteisiin, jossa halutaa striimata ja tallentaa useampaa erillistä videosignaalia samanaikaisesti. Web-käyttöliittymä ja mahdollisuus katsella sisältöä suoraan Flash ja HTML5 toistimilla. (kysy lisää input-moduleista).

Laite tallentaa tiedostot MP4 muodossa.REACH Medical Master MM3000

Erityisesti medical-tarpeisiin suuniteltu tallennin, Laite on kompakti digitaalitallennin kaksisuuntaisella intercom-ääniyhteydellä. MM3000 kykenee tallentamaan ja yhdistämään automaattisesti kolme HD-videosignaalia ja audion yhdeksi yhteensopivaksi MP4 tiedostoksi joka on helposti jaettavissa edelleen.

Tallennuksen käynnistys painikkeesta tai polkimella (yksittäiskuva/video). Korkealuokkainen FullHD 1080p kuvanlaatu kolmelle videolähteelle. Ammattitason SDI, SD ja DVI-liitännät sekä RS-232 ohjaus. Tallennus 1T kiintolevylle tai ulkoiselle USB-muistille. Myös FTP-verkkotallennusoptio. Kaksisuuntainen (intercom) äänikommunikaatio. Optinen kuituyhteys etänäytölle. Medical TE ohjelmisto web-käyttöliittymällä.


REACH REX SERVER 48

Helppokäyttöinen multimediapalvelin joka pystyy tallentamaan videosignaalin ja audiosignaalin samanaikaisesti yhteensä 48 enkooderilta. H.264 live-streaming. Web-pohjainen hallintakäyttöliittymä. VOD-käytössä MP4 tiedostoformaatti. Sisäinen kiintolevy 4TB, ulkoinen tallennus NAS sekä Media Center kuormituksen tasoitus. Mediatoistin esim. VLC, Flash Player, Reach MediaPlyer, HTML5.


REACH CH-50, -100, -500 ja -600 H.323/SIP videoesitysten ja – neuvotteluiden  tallennukseen.

Jopa 30 yhtäaikaista tallennusta H.323 / SIP protokollassa. Tukee lähes kaikki videoneuvottelujärjestelmiä. mm Sony, Aver, Polycom, Cisco -järjestelmiin. Tukee 1080p@60 live striimejä ja jopa 500 käyttäjää.

Mobile, HTML5 jne. Levytila ajopa 20 T.

H.323V4, SIP, H.225, H.245, H.239, HTTP, RTP, RTCP, RTSP, H.261, H.263, H.263 +, H.263 + +, H.264 jne