PÄÄMIEHET JA EDUSTUKSETOhessa lueteltu päämiehemme ja edustuksemme joiden kanssa teemme yhteistyötä. 


AVerVision valmistaa korkealuokkaisia dokumenttikameroita, videoneuvottelulaitteita, automaattisesti luennoitsijaa seuraavia PTZ-kameroita, Huddle room – kameroita, mikrofoneja ja tarvikkeita sekä tablettien ja laptop PC:n latausvaunuja.


Bluejeans pilvipohjaista videoneuvottelualustaa voi käyttää Web-selaimilla, Android ja iOS mobiililaitteilla, H.323 huonejärjestelmillä, Skype for Business, Lync sovelluksella sekä monilla muilla ohjelmistopohjaisilla videosovelluksilla kuten Polycom RealPresence, Cisco Jabber, Lifesize Softphone sekä Avaya Scopia.


Brinno timelaps-kameroista löytyy laaja valikoima helppokäyttöisiä intervalli- ja ovikameroita. Intervallikuvauksessa voit säätää kuvien aika-välin halutuksi ja saat loistavaa aikajanakuvaa ilman erillistä editointia. Kameroissa on vähäinen virrankulutus. Paristojen kesto jopa kuusi kuukautta. Kameroille on satvilla kiinnikkeitä ja sääsuojia vaativiinkin olosuhteisiin.


Extron electronics on johtava AV-alan signaalikäsittelyyn liittyvien tuotteiden toimittaja. Valikoimissa lähes kaikki mitä toimivaan ratkaisuun tarvitaan. Laadulla on tekijänsä.


HuddleCamHD- kamerat ja neuvottelutilojen varusteet edustavat alan edistyksellisintä kärkeä.

HuddleCamHD tarjoaa myös pakettiratkaisuja neuvottelutilojen ja tapahtumien taltiointiin ja jakeluun.


INOGENI- tuotteet ovat innovaatisia. Valikoimasta löytyy valikoima videosignaalin muuntimia, USB-vaihtajia ja -valitsimia niin  auditorio, neuvottelutiliohin,  kuin myös Huddle room-käyttöön.


Lumens Digital Optics on yksi johtavista dokumentti- ja PTZ-kameravalmistajista. Tuotevalikoimiin kuuluvat myös luentotallennusjärjestelmät sekä latausvaunut.


MAGEWELL-muuntimet ja streamauslaitteet ovat korkeatasoisia ja helppokäyttöisiä. Muuntimet ovat suunniteltu nykyaikaisiin tarpeisiin. 4K-, HDMI muuntautuu USB3 tasooiseksi signaaliksi , jolloin se on helposti hyödynnettävissä tallennukseessa ja etäopiskelussa.  Signaalimuunnoksissa on huomioitu myös NDI-yhteensopivuus.


Matrox digital video solutions ei IT-ammattilaiselle esittelyä kaipaa. Yritys on pitkään ollut tunnettu johtavana näytönohjain ja video tuottedien valmistajana. Edustamamme Matrox tuotteet ovat innovaatisa streaming ja luentotallennus-tuotteita. Laatu voi olla myös yksinkertaista.


PTZOptics on tunnettu korkealuokkaista PTZ-kameroista. Valmistajalla on laaja valilkoima USB-, SDI- HDMI-lähdöillä varustettuja kameroita. variaatioita on kaikkiaan yli 80 erilaista. Saatavilla on myös mallit joissa valmiina NDI-yhteensopivuus.


SZ Reach Tech Co on digitaalisen luentotallennuksen ja esitysten streamauksen edelläkävijä. Koulutuspuolella tämä on kuuma  päivän puheenaihe.  Reach Bee-luentotallenin muuntaa normaalin audiovisuaalisen opetuksen automaattisesti valmiiksi ikkunoiduksi esitykseksi, jota on helppo katsella ja myös jakaa lähiverkossa tai Internetissä.


iSmart Video on ISO 9001-tasoinen kamera valmistaja joka on erikoistunut PTZ- ja robottikameroihin. Tunnetuimpia sovelluksia ovat automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat sekä erikoisesti Huddle room- käyttöön tarkoiteut ratkaisut.


Telycam Technology Co., Ltd on PTZ-, robotti- ja USB-kameroiden alkuperäisvalmistaja jonka korkealuokkaiset tuotteet ovat käytössä ympäri maailmaa luentosaleissa, videoneuvotteluissa, valvonnassa sekä  videotuotannossa.


Vitec Video Innovations on johtavia end-to-end video streaming ratkaisujen toimittajia. Korkea laatu ja innovaatisuus ovat yrityksen tunnusmerkkejä. Tuotteista löytyy ratkaisuja IPTV- ja / Digital signage -tarpeisiin. Viimeisimmat ratlaisut noudattavat H.265 standardeja.