LUMENS DOKUMENTTIKAMERAT


 

          Lumens Digital Optics on johtava dokumentti- ja PTZ-kameravalmistaja. Tuotteet ovat erittäin tunnettuja myös suomessa. Lumens:in valtteina ovat aina olleet erinomainen kuvanlaatu sekä ennakkoluuloton design.      

Huomaa, että kaikissa dokumenttikameroissa on USB-liitäntä ja kuvan kääntö. Tämä mahdollistaa niiden käyttämisen WEB-kamerana. USB-liitännällä saat myös siirrettyjä kuvia ja videoita tietokoneelle sekä hyödynnettyä mainioita notaatio-ohjelmistoja. 

 


LUMENS DC-125

Pienikokoinen ja vähän pöytätilaa vievä kamera. Soveltuu liikuteltavaksi tai kiinteään käyttöön. USB-liitännän ansiosta ei tarvitse erillistä virtalähdettä. Kamerassa on 8 x mekaaninen zoom ja 8 x digitaalinen zoom. Muita toimintoja ovat yhden painalluksen tallennus äänen kanssa. LED- valaisin. Mukana Ladibug-ohjelmisto jossa on myös TWAIN-tuki interaktiivisille tauluille. Lähtöresoluutiot XGA – QXGA.


Lumens DC-172

Aito 4K-laatuinen 13M kennolla varustettu dokumenttikamera. Kamerassa korkealuokkaiset optiset ominaisuudet. Voit kääntää kkuvan ja zoomata sitä. Kestävä rakenne,  jossa  joustava kameran varsi.

Monipuoleiset notaatio ja tehosteefektit. Liitäntöinä USB, HDMI IN/Out


Lumens DC-193

Kompakti Full HD-1080p dokumenttikamera HDMI-tulo- ja -lähtöliitännöillä. Kamerassa on 20 x häviötön zoom. Lisäksi autofocus ja kuvanopeus 30k/sek. Laitteessa on kuvan ja äänen suoratallennusmahdollisuus. Muistiinpano voi tehdä ilman erillisen PC:n tarvetta.  Ulostulot FullHD- XGA. Laitteessa HDMI- ja VGA sis-/ulos, videolähtö sekä USB-2 liitäntä. Sisäinen kuvamuisti ”slideshow” ominaisuudella. Lumens DC-F80

Helppokäyttöinen luokan esitysväline, jossa korkealuokkainen kamerapää. 4K-laatuinen kamera mekaanisella varrella. 13M kennolla varustettu dokumenttikamera. Kamerassa 30 kertainen zoom. Kuvan kääntö 90/180/270 astetta. Kestävä rakenne,  jossa  joustava kameran varsi.

Monipuoleiset notaatio ja tehoste-efektit. Liitäntöinä USB ja HDMI.


Lumens DC-W80 langaton

Langattomuutta. Kamera toimii WiFi- yhteydellä. akkujen kesto jopa 5 h.

4K tasoinen kuva korkealuokkaisella 13 M kamerapäällä. 30 x zoom. Kuvaat helposti jopa A3 kokoista objektia. Kuvan tallennus ja sen kääntö käy helposti,. Kamerapäässä led-valo. Erinomaiset liitännät HDMI,  USB ja se WiFi.