LUENTOTALLENTIMETVälineet luentojen ja esitysten tallennukseen ja niiden esittäminen reaaliaikaisesti eli live-streamaukseen, etäluentoihin ja esityksiin..

Digitaalinen luentotallennus ja esitysten live-streamaus on nykypäivää.  Digitaalinen tallennin muuntaa yhdestä tai useammasta kamera- tai PC-lähteistä tulevan materiaalin automaattisesti yhdeksi helposti jaettavaksi tiedostoksi.  Tulos voidaan ikkunoida, jolloin siinä näkyy useampi lähde yhtäaikaisesti. Näin sitä on helppo katsella ja streamata lähiverkossa ja Internetissä. Tiedosto voidaan tallentaa joko paikallisesti tai verkossa  ja ajaa myös suoratoistona tai käsiteltynä verkkoon, vaikkapa Youtubeen.
Reach HDMI – USB 3muunnin 

Bee1 on helppo tapa muuntaa 4K  resoluutioista HDMI 1.4 signaalia USB3-C- tasoiseksi videosignaaliksi. Voit lisätä kuvasignaalliin audiot mikrofonista tai muusta ohjelmalähteestä. 

Kuvasignaalille on nopea USB3-C-liityntä. Voit käyttää kamera- tai PC/Mac-kuvaa lähes kaikissa web-neuvotteluohjelmissa ja sovelluksissa sekä tallentaa sen.

Reach Bee1 on yhteensopiva mm Win 10/ 8/7, OS X (10.10 jne) Linux- laitteiden kanssa.Reach ENC1111 Streameri mobiilikäyttöön.

Akkukäyttöinen yksikanavainen streameri mobiilikäyttöön. Streamaa H.264, H.265/AVC videota. Neljä yhtäaikaista streamiä. Toimii Wifi, 3G ja 4G verkoissa. Sim korttipaikka. HTTP, UDP /RTP, RTSP, RTMP, HLS, FLV, ONVIF streaming protocol. HDMi ja audio sisääntulot.

Streamaa suoraan IPTV, WOWza, Twich, Livestream, Ustream, facebook, YouTube, vMix, jne palveluihin.

Oman logon tai tekstin lisäys.  Akkuna Sony F550, F750 ja F970 joilla jopa 8 h käyttö. Tukee HDCP ja HD-Blueray. Stremerissä tulee mukana kamerakiinnike.Reach Bee1 Streameri

Helppokäyttöinen streameri ajaa live kuvaa WAN tai LAN verkkoon. Voit myös tallentaa esityksen verkkoon tai laitteen USB-muistiin. 

Bee1 tukee RTP/ RTSP/ RTMPS/RTMP/ HLS/ UDP / SRT-prokollia. H.264 encoding. Se on yhteensopiva live jakeluun Facebook, YouTube, Ustream, Twitter, Wowsa jne alustoille tai suojattuihin yhteyksiin kuten NVR. Dual streaming. 1080p60Hz,  ja sub-stream tukee 720p 60Hz videota. 

Hallinta APP tai selaimella. Pienikokoinen 125 x 89 x 28 mm. Liitännät: HDMI sisi/ montori, Line in/ monitori, Lan, 2 x USB2 A, USB2  mini.Reach DEC1900 dekooderi

Uuden sukupolven FullHD-dekooderi skaalaa verkosta ladattavan IP-kuvan kahteen ulostuloon (SDI/DVI). Nopea latenssi alle 200 ms.

  • 24/7-käyttöön
  • Nopea,  latenssi alle 200 ms.
  • Toimii H.264 videolle ja AAC/G.711 audioille (bitrate 40Mbps. 
  • SDI ja DVI-ulostulot (HDMI ja VGA yhteensopiva)
  • Sisäänrakkenntu skaalaus. Voit asetella resoluution halutuksi.
  • Resoluutio VGA – UXGA
  • Analoginen ääni ja HDMi ääni voidaan toistaa samanaikaisestiReach Bee3 Plus  10,1″ 

Bee 3 ver 10″ on päivitetty vastaamaan entistä tarkemmin käyttäjien tarpeita ja toiveita. Laitteen toiminnot ja käyttöliittymä on suunniteltu yhteistyössä Haaga Helia:n kanssa

Uutta ovat kirkas 10,1″ touchpanel, jolla hallitset toimintoja ja monitoroit kuvaa. Voit tallentaa suoraan USB3 porttiin, sisäiselle 128 G SSD levylle tai verkkoon.   Laite on ohjattavissa verkon yli, RS ohjauksella 232/485 portin kautta. Sillä voidaan ohjata myös Visca/RS-käskyin PTZ-kameraa.

Kaksi HDMI sisääntuloa + IP kamera. Audioille on omat liitännät. Bee3 Plus voidaan liittää myös Kaltura- / Matterhorn -tyyppisiiin järjestelmiinYoutube, Ustream jne palveluihin. 

S Z Reach on joustava valmista, joka tarvittaessa modifioi tallentimen teknisiä ominaisuuksia ja toimintoja ja vastaamaan käyttäjän tarpeita.

REACH BEE 8Plus 

REACH Bee8

Kokonaan uusi 4K-resoluutioionen Linux-pohjainen esitysten streameri ja tallennin. Kaikkiaan viisi sisääntuloa HDMI ja SDI-tasoisena. Tallentimessa erinomaiset audioliitännät ja mahdollisuus ohjata myös PTZ-kameraa.  tallennus kovalevylle, tai  USB3 -portin kautta muistikortille ja tietenkin myös verkkoon.

Tallenteen kuvan ikkunointi ja hallinta on helppoa joko käyttöpanellista, WEB-selaimella, ulkoisella tilaohjaimella tai esimerkiksi Manager Lite hallintaohjelmistolla.

Bee8 Plus tallentaa elokuvanomaisen – muotoisen tiedoston tarjoten monipuolisen katselukokemuksen. Bee8 Plus toimii yhteen myös videoneuvottelujärjestelmien kanssa tai etä- opetuksessa.REACH BEE 9

REACH BEE 9+

Tallennin yhdistää automaattisen seurannan,  lähteen kytkennän ja tallennustoiminnot. Se pystyy seuraamaan opettajan liikkettä, tunnistaa tarvittavan signaalilähteen vaihdon ja automaattisesti vaihtaa näkymää joko opettajan lähikuvan, koko esitysalueen, oppilaiden kuvan tai tietokonepresentaation.

Liitä kuusi lähdettä automaattinen vaihtajaan. Resoluutiona jopa 4K  Bee9. Bee9 voidaan hyödyntää myös erilaiste web- ja videoneuvottelujärjestelmien kanssa sekä  etä- opetuksessa.


REACH CH-50, -100, -500 ja -600 H.323/SIP videoesitysten ja – neuvotteluiden  tallennukseen.

 

Jopa 30 yhtäaikaista tallennusta H.323 / SIP protokollassa. Tukee lähes kaikki avideoneuvottelujärjestelmiä. mm Sony, Aver, Polycom, Cisco -järjestelmiin. Tukee 1080p@60 live streamejä ja jopa 500 käyttäjää.

Mobile, HTML5 jne. Levytila ajopa 20 T.

H.323V4, SIP, H.225, H.245, H.239, HTTP, RTP, RTCP, RTSP, H.261, H.263, H.263 +, H.263 + +, H.264 jne

 

 REACH CL4000PRO

On modulaarinen luentotallennuslaite, joka pystyy streamaamaan ja tallentamaan jopa neljää HD tasoista, VGA, tai SD-videolähdettä. Laite voidaan räätälöidä kulloiseenkin tarpeeseen erilaisten liitäntämodulien avulla. CL4000PRO soveltuu tilanteisiin, jossa halutaa streamata ja tallentaa useampaa erillistä videosignaalia samanaikaisesti. Web-käyttöliittymä ja mahdollisuus katsella sisältöä suoraan Flash ja HTML5 toistimilla. (kysy lisää input-moduleista).

Laite tallentaa tiedostot MP4 muodossa.REACH Medical Master MM3000

Erityisesti medical-tarpeisiin suuniteltu tallennin, Laite on kompakti digitaalitallennin kaksisuuntaisella intercom-ääniyhteydellä. MM3000 kykenee tallentamaan ja yhdistämään automaattisesti kolme HD-videosignaalia ja audion yhdeksi yhteensopivaksi MP4 tiedostoksi joka on helposti jaettavissa edelleen.

Tallennuksen käynnistys painikkeesta tai polkimella (yksittäiskuva/video). Korkealuokkainen FullHD 1080p kuvanlaatu kolmelle videolähteelle. Ammattitason SDI, SD ja DVI-liitännät sekä RS-232 ohjaus. Tallennus 1T kiintolevylle tai ulkoiselle USB-muistille. Myös FTP-verkkotallennusoptio. Kaksisuuntainen (intercom) äänikommunikaatio. Optinen kuituyhteys etänäytölle. Medical TE ohjelmisto web-käyttöliittymällä.REACH REX SERVER 48

Helppokäyttöinen multimediapalvelin joka pystyy tallentamaan videosignaalin ja audiosignaalin samanaikaisesti yhteensä 48 enkooderilta. H.264 live-streaming. Web-pohjainen hallintakäyttöliittymä. VOD-käytössä MP4 tiedostoformaatti. Sisäinen kiintolevy 4TB, ulkoinen tallennus NAS sekä Media Center kuormituksen tasoitus. Mediatoistin esim. VLC, Flash Player, Reach MediaPlyer, HTML5.


REACH yCatPlus

yCat-Plus on Reachin uusin tuote, joka toimii täysin langattomasti. Sitä voidaan hyödyntää mm. videoiden tuottamiseen, esikatseluun, tallennukseen sekä erilaisten tapahtumien, urheilun ja kokousten live-streamaamiseen.

Laite on varustettu reilun kokoisella kosketusnäytöllä ja on yksinkertainen rakenteeltaan sekä erittäin helppokäyttöinen.

yCat-Plus tukee 3.a kameraa sekä yhtä video signaalia. Käyttäjä voi valita minkä tahansa näistä neljästä signaalista live-streamaukseen ja tallentamiseen, tai luoda MP4 tiedoston ja tallentaa se paikalliselle kiintolevylle. yCat-Plus  tukee myös paikallista toistoa ja haluttaessa tallenteen voi siirtää erilliselle USB-muistitikulle.