ISMART PTZ-KAMERAT


iSmart WEB-kamerat, PTZ-kamerat, IP-kamerat. 

Neuvotteluhuoneeseen, luokkiin, esitystiloihin.


iSmart MZC-F22U

iSmart MZC-F22UV2

WEB-neuvotteluun erinomainen ratkaisu. Korkealuokkainen optiikka joka on suunniteltu 4K resoluutiolle. Tukee EPTZ-toimintoa, USB3 / USB2-liitäntä


iSmart AMC-E

iSmart AMC-M1001V2

Full HD 1080p/60 PTZ-kamera 10x optisella zoomilla. 2,16 megapikselin CMOS kamerakenno.  256 ohjelmoitavaa muistipaikkaa.

Mallissa AMC-M1001V2 on markkinoiden johtava kohteenseurantajärjestelmää. Seurantaprotokolla riittää keskisuuriin neuvottelu- ja luokkatiloihin.

Liitännät HDMI, audio, USB- lähdöt. Seinä/pöytä- tai kattoasennettava.
iSmart AMC-G200TH automaattisesti kohdetta seuraava kamera

Video- / WEB-neuvotteluun ja luokkatiloihin suunniteltu erikoiskamera jossa kaksoisoptiikka. Laajakulmaoptiikka seuraa (4K) kohdetta ja tilaa, 12 x zoomilla (2K) varustettu kamera seuraava kamera seuraa kohdetta. Seuranta huomioi tilan henkilöt ja hakee kaikki automaattisesti kuvaan. Seurannassa hyödynnetään henkilötunnistusta kuin myös äänitunnistusta.

Korkeatasoinen kamera kuvaa kohdetta ja seuraa osallistujia automaattisesti. Erinomainen laite erityisesti Huddle Room käytössä. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa automaattisesti näyttämään koko ryhmää. Kamerassa on 2 erillistä optiikkaa. Kameran liitännät ovat monipuoliset HDMI, 3G SDI, 2 x Audio sis 1 x ulos, USB.3.0 sekä IP-streaming jonka kautta kamera myös konfiguroidaaniSMART AMC-G200T

Kamera jossa on kaksoisseuranta. Erilliset kaksoiskamerajärjestelmät joissa sekä henkilön seurantaan perustuva seuranta. Kaksoiskamerajärjestelmöä tekee seurannasa vielä enemmän elokuvamaista. 

Kamerat tunnistavat niin yksittäisen henkilön kuin myös ryhmän ja pyrkivät seuraamaan näitä automaattisesti. 

Full HD 1080p/60 PTZ-kamerat 12x optisella zoomilla. 2,14 megapikselin nopea (60 fps) Exmor CMOS kamerakennot.  256 ohjelmoitavaa muistipaikkaa.

HDMI, HS-SDI, LAN sekä USB-lähdöt. audio Line in / Out. Videokompressiot H.264 ja H.265 (HEVC). Tuetut protokollat HTTP, RTSP, RTMP, RTP, TCP, UDP, ONVIF.
Automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat.

Luentosaliin,suuriin neuvottelutiloihin.iSmart LTC5-A2001N

Automaattisesti kohdetta seuraava kamera.

Herkkäliikkeinen kamerapää jonka seurantaominaisuudet on otettu vallmistajan kallimmista versioista.  Kamerassa täydelliset PTZ-ominaisuudet ja hyvät liitännät.

Seurannan konfigurointi ja kameran hallinta kätevällä web-liittymällä. Liitännät HDMI, SDI, LAN ja USB. Lisäksi Audio -liitänttä.  Kamera striimaa H.264 / H.265 kompressiolla. NDI HD tuettu.

 


iSmart LTC-A2001NV2

Uusimman sukupolven automaattisella esiintyjän seurannalla varustettu kääntöpääkamera. Patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa  20x optinen ja 12x digitaalinen zoom,. Apukamerassa laajakuvaobjektiivi.Liikettä  kasvo- ja liiketunnistuksella seuraava mekanismi. Uusi LAN Appi, jonka tautta kameraa ja sen toimintoja hallitaan. 

Soveltuu mm. luentotallentimen tai videoneuvottelujärjestelmiin. Se on suunniteltu luentosali- ja luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne. Moninkertaisesti palkittu tuote

Verkkoprotokollat ONVIF / HTTP / RTSP / RTMP / TCP / UDP/PoE. Liitännät HD-SDI (kummallekin kameralle, LAN (PoE), Audio. Optiona luentotaulukamera (BLS-200) , jolla saadaan automaattinen seuranta trigger-toiminnolla.

Kaksoiskamerajärjestelmä,  jossa laajakulmainen tilanseuranta ja kohteen seurantaan kääntöpääkamera. Seuranta henkilö- ja liikkeentunnistuksella sekä erillisellä valkotaulukameralla (BLS-200) triggeröinti-ominaisuudella (board writing) .

Uudistunut hallintaohjelmisto jolla säädetään seurannan sekä lähtevän kuvan ominaisuudet.

 


iSmart LTC2-A1202NV2+BLS200

Automaattisesti kohdetta seuraava kääntöpääkamera

Erityisesti luokka- ja neuvottelutiloihin suunniteltu kameraratkaisu. Pääkamera on esiintyjän automaattisella seurannalla varustettu, patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa  laajakulmainen 20x optinen ja 12x digitaalinen zoom,  

Kamera seuraa kohdetta kasvon- ja liikkeentunnistuksella sekä erillisellä taulukameralla joka toimii triggerinä asentovalinnalla. 

Liitännät DVI-D, 3G-SDI, USB2, sekä IP-LAN. Kamerassa H.264 videokompressio, ja audio, Dual stream.  Maks. 10 samanaikaista katsojaa.  Soveltuu mm. luentotallentimen tai videoneuvottelun kameraksi, luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne.

Saatavissa kahdella erilaisella optiikalla, joko tehtaan vakio tai Sonyn.Ohjelmat, sovellukset ja videot


iSmart Video 4K web-cam

Esittelyvideo asiakkaan versio (vuosi 2015)

 

 

 

Ohjelmistot ja appit

iSmart CMS Setup hallintaohjelmisto

 

iSmart TCS- hallintaohjelmisto

 

iSmart Roomtracker  hallintaohjelmisto (2017)