ISMART PTZ-KAMERAT


PTZ-kamerat, IP-kameroita, automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat. Huddle room kamerat.

 


iSmart RoomTracker

Videoneuvotteluun suunniteltu erikoiskamera. Korkeatasoinen kamera kuvaa kohdetta ja seuraa osallistujia automaattisesti. Erinomeinen laite erityisesti Huddle Room käytössä. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa automaattisesti näyttämään koko ryhmää. Kamerassa on 2 erillistä optiikkaa. PTZ-kameraosassa on 12 x optinen zoom. Kameran liitännät ovat monipuoliset audio, DVI-D, SDI, USB.3.0 sekä IP-streamingEsittelyvideo: 


Room Tracker software.  Tallenna koneellesi ja korvaa tiedoston nimen .ex0 viimeinen kirjain e:llä.


iSMART AMC-E200N

Full HD 1080p/60 IP-PTZ-kamera 12x optisella ja 12x digitaalisella zoomilla. 2,14 megapikselin nopea (60 fps) Exmor CMOS kamerakenno.  256 ohjelmoitavaa muistipaikkaa. HS-SDI sekä DVI-D lähdöt. Videokompressiot H.264 ja H.265 (HEVC). Tuetut protokollat HTTP, RTSP, RTMP, RTP, TCP, UDP, ON.  Seinä/pöytä- tai kattoasennettava.
iSmart LTC-S2007

Luentokamera esiintyjän automaatisella seurannalla, patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa  20x optinen ja 12x digitaalinen zoom,  Resoluutio  1080p60, HD-SDI liitäntä. Liikettä  kasvo- ja liiketunnistuksella seuraava mekanismi. Säädettävä toiminta. Soveltuu mm. luentotallentimen tai videoneuvottelun kameraksi, luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne. Moninkertaisesti palkittu tuote

Saatavissa kahdella eri optiikalla. Joko tehtaan std tai Sonyn kennolla.Käyttöliittymä: 

Esittelyvideo tehtaan: 

 

Esittelyvideo asiakkaan:


iSmart LTC-A2001N luentokamera

Esiintyjän automaatisella seurannalla varustettu, patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa  20x optinen ja 12x digitaalinen zoom,  Liikettä kasvon- ja liikkeentunnistuksella seuraava mekanismi. Resoluutio maks. 1920×1080, HD-SDI, sekä IP-LAN. H.264 videokompressio, ja audio, Dual stream.  Maks. 10 samanaikaista katsojaa.  Soveltuu mm. luentotallentimen tai videoneuvottelun kameraksi, luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne.

Saatavissa kahdella erilaisella optiikalla, joko tehtaan vakio tai Sonyn.Käyttöliittymä: 


Esittelyvideo tehtaan: 

 

Esittelyvideo asiakkaan: