MINRRAY KAMERAT

Shenzen Minrray Industry co.,Ltd on merkittävä ja innovaatinen PTZ- ja Web-kamera valmistaja. Heidän tuotteensa ovat kehitelty laadullisesti korkeatasoisiksi ja käyttäjä ystävälllisiksi.


MG101

Helppokäyttöine ja edullinen web-kamera niin kotiin kuin toimistoon. Kamerassa erinomainen optiikka ja streomikrofoni. Laajakulmainen linssi ja helppo käytettävyys ovat ominaisuuksia

MG101 sopii erinomaisesti yhteen yleisimpien web-neuvottelujärjestelmien kanssa.

MG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.


VA200 konferenssijärjestelmä 

VA200 on tehokas konferenssijärjestelmä pienten ja keskisuurten -neuvottelutilojen varustamiseen. Järjestelmässä korkealuokkainen web-kamera, neuvottelumikrofoni ja järjestelmä hubi.

Järjestelmöä on yhteensopiva .. Win, android ja Mac- järjestelmien kanssa sekä Zoom, Lynch, Vidyo jne sovellusten kanssa.

UV950 PTZ- kamera

UV-950 on korkealuokkainen kääntöpääkamera yleiskäyttöön. Erinomaisilla liitännöillä varustettu kamera jossa kolme optiikkavaihtoehtoa.


UV510 PTZ-kamera.

Edullinen kääntöpääkamera, jossa erinomaiset valinnaiset liitännät. USB, HDMI, SDI, LAN, audio ja ohjaukset. Mukana myös HDBaseT ja NDI  Toiminnallisesti erinomainen kamera jonka optiset ominaisuudet takaavat kirkkaan ja laadukkaan kuvan . Kamera striimaa verkkoon ja on sen yli myös hallittavissa.

UV570 PTZ-kamera

Edullinen kääntöpääkamera jossa valinnaiset optiikat 5/10/12/20 ja 30 x optisella zoomilla. Liitännät HDMI/SDI, USB3, LAN, audio. RTSP/RTMP/ONVIF/GB/T28181 Myös Visca IPcontrol. RS232, -485,  255 presettiä,


UV580 PTZ-kamera.

Korkeatasoinen kääntöpääkamera, jonka kuva on erinomaisen laadukas.  1/ 2.8″ FullHD @60 Hz kenno. Valinnaiset liitännät ja optiikat. Mukana myös  audio ja ohjaukset. Liitännät HDMI/SDI/LAN/PoE/ CVBS/RS232/RS422/RS485/Wifi/Audio, USB (flash only)

 


UV401 kääntöpääkamera.

Tyylikäs 4K kääntöpääkamera jossa erinomaiset liitännät. USB3, HDMI, LAN, audio ja ohjaukset. Toiminnallisesti erinomainen kamera jonka otiset ominaisuudet takaavat kirkkaan ja laadukkaan kuvan . Kamera streamaa verkkoon ja on sen yli myös hallittavissa.

UV100 automaattisesti kohdetta seuraava kamera

UV100 on edullinen ratkaisu automaattisesti kohdetta seuraavasta kääntöpääkamerasta. Siinä on kaksi kamerayksikköä. Suuniteltu erityisesti opetus- ja esityskäyttöön. Monipuoleiset liitännät antavat signaalin halumallasi tavalla. Kamera myös streamaa verkkoon. Saat streamiin mukaan myös audiot.  Kameraa on saatavilla kahdella eri optiikalla 12 ja 20 x optisella zoomilla.