MINRRAY KAMERAT

Shenzen Minrray Industry co.,Ltd on merkittävä ja innovaatinen PTZ- ja Web-kamera valmistaja. Heidän tuotteensa ovat kehitelty laadullisesti korkeatasoisiksi ja käyttäjä ystävälllisiksi.


MG101

Helppokäyttöine ja edullinen web-kamera niin kotiin kuin toimistoon. Kamerassa erinomainen optiikka ja streomikrofoni. Laajakulmainen linssi ja helppo käytettävyys ovat ominaisuuksia

MG101 sopii erinomaisesti yhteen yleisimpien web-neuvottelujärjestelmien kanssa.

MG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.


VA200 konferenssijärjestelmä 

VA200 on tehokas konferenssijärjestelmä pienten ja keskisuurten -neuvottelutilojen varustamiseen. Järjestelmässä korkealuokkainen web-kamera, neuvottelumikrofoni ja järjestelmä hubi.

Järjestelmöä on yhteensopiva .. Win, android ja Mac- järjestelmien kanssa sekä Zoom, Lynch, Vidyo jne sovellusten kanssa.


KAANTÖPÄÄ- PTZ-KAMERAT


VA400 videobar

Hyvälaationen videomar jossa erinomainen mikrofoniratkaisu. 6 kplk suuntaavaa mikrofoni. 4K resoluutioinen kamera jossa 120 asteinen ,kuva.  Tyylikäs kokonaisuus neuvottelutilaan.

UV401 kääntöpääkamera.

Tyylikäs 4K kääntöpääkamera jossa erinomaiset liitännät. USB3, HDMI, LAN, audio ja ohjaukset. Toiminnallisesti erinomainen kamera jonka otiset ominaisuudet takaavat kirkkaan ja laadukkaan kuvan . Kamera streamaa verkkoon ja on sen yli myös hallittavissa.


UV420 PTZ-kamera.

Edullinen 4K resoluutioinen kääntöpääkamera, jossa erinomaiset valinnaiset liitännät. Saatavissa kahdella optiikalla 12 x (69,4 dec) tai 5 x (80 dec) USB, HDMI ja LAN liitännät. Erinomainen valinta lähiopetukseen tai neuvottelutilaan.

UV510 PTZ-kamera.

Edullinen kääntöpääkamera, jossa erinomaiset valinnaiset liitännät. USB, HDMI, SDI, LAN, audio ja ohjaukset. Mukana myös HDBaseT ja NDI  Toiminnallisesti erinomainen kamera jonka optiset ominaisuudet takaavat kirkkaan ja laadukkaan kuvan . Kamera striimaa verkkoon ja on sen yli myös hallittavissa.


UV515 PTZ-kamera.

Laakulmainen optiikka ja hyvät toiminnot.

FullHD resoluutio. 1/2,9″ kenno. Saatavissa 3 (85 dec) x tai 10 ( 69 dec) x optisella zoomilla. USB- liitännällä saat korkealaatuista kuvaa web-neuvotteluun.

 

UV950 PTZ- kamera

UV-950 on korkealuokkainen kääntöpääkamera yleiskäyttöön. Erinomaisilla liitännöillä varustettu kamera jossa kolme optiikkavaihtoehtoa.


UV570 PTZ-kamera

Edullinen kääntöpääkamera jossa valinnaiset optiikat 5/10/12/20 ja 30 x optisella zoomilla. Liitännät HDMI/SDI, USB3, LAN, audio. RTSP/RTMP/ONVIF/GB/T28181 Myös Visca IPcontrol. RS232, -485,  255 presettiä,

UV580 PTZ-kamera.

Korkeatasoinen kääntöpääkamera, jonka kuva on erinomaisen laadukas.  1/ 2.8″ FullHD @60 Hz kenno. Valinnaiset liitännät ja optiikat. Mukana myös  audio ja ohjaukset. Liitännät HDMI/SDI/LAN/PoE/ CVBS/RS232/RS422/RS485/Wifi/Audio, USB (flash only)

 


UV100 automaattisesti kohdetta seuraava kamera

UV100 on edullinen ratkaisu automaattisesti kohdetta seuraavasta kääntöpääkamerasta. Siinä on kaksi kamerayksikköä. Suuniteltu erityisesti opetus- ja esityskäyttöön. Monipuoleiset liitännät antavat signaalin halumallasi tavalla. Kamera myös streamaa verkkoon. Saat streamiin mukaan myös audiot.  Kameraa on saatavilla kahdella eri optiikalla 12 ja 20 x optisella zoomilla.