EVC-SARJAN VIDEONEUVOTTELULAITTEETEVC- sarja on täydellinen kommunikaatioratkaisu neuvotteluhuoneisiin ja kokoustiloihin. Voit helposti liittyö videoneuvotteluun myös mobiilillaitteilla ja tableteilla. Sen mahdollistaa sisäinen SIP- palvelin. Näin mahdollistetaan  myös liikkuvien henkilöiden mahdollisuudet osallistua kokouksiin. Yhteys toimii FullHD-tasoisena.

Tehokas Full HD tasoinen MCU-koodekkilaite  mahdollistaa korkeatasoiset yhteydet ja dokumentinjakomahdollisuuden. Mukana tulee myös kamera sekä mikrofoniyksikkö pöydälle, yhden painalluksen tallennus  ovat EVC-sarjan ainutlaatuisia lisäominaisuuksia. 


EVC 130

Full HD-tasoinen ja edullinen ja silti täysverinen videoneuvottelulaite. Tuki mm. tuki H.323, H.264, SIP sekä H.239 dual stream standardeille. Sisältää laajakulmaisen PT-kameran, tasomikrofonin ja koodekin kahdella näyttö- ja yhdellä PC-liitännällä.

EVC-130P

EVC 130P Full HD on edullinen ja silti täysverinen videoneuvottelulaite. Tuki mm. tuki H.323, H.264, SIP sekä H.239 dual stream standardeille. Sisältää laadukkaan PTZ-kääntöpääkameran jossa 16x zoom, tasomikrofonin ja koodekin kahdella näyttö- ja yhdellä PC-liitännällä


AVer EVC300

Täydellinen kommunikaatioratkaisu neuvotteluhuoneisiin ja kokoustiloihin. Averin mobiilikommunikaation mahdollistavat appsit täydentävät tätä kommunikaatiokeskusta. Näin paljon liikkuvat henkilötkin pystyvät osallistumaan HD-tasoisiin videoneuvotteluun.

Tehokas MCU-koodekkilaite 4-pistesillalla tarjoaa täyden Full HD resoluution ja dokumentinjakomahdollisuuden. Full HD 16 x zoomilla varustettu PTZ-kääntöpääkamera, tallennus sekä sisäänrakennettu SIP-palvelinovat ainutlaatuisia lisäominaisuuksia.

 NYT mahdollisuus laajentaa siltaominaisuutta 6-8-10 paikkaiseksi vain ostamalla vastaava lisenssi!

AVer EVC900

Täydellinen kommunikaatioratkaisu vaativiin yhteyksiin. Kuten kokoustiloihin ja auditorioihin. Laiteessa sisäänrakennettu SIP-palvelin ja sen kanssa mobiili apssit mahdollistavat  paljon liikkuvien henkilöidenkin osallistumisen videoneuvotteluihin.

Tehokas MCU-koodekki tarjoaa täyden Full HD resoluution ja dokumentinjakomahdollisuuden. Mukana tulee Full HD 16 x zoomilla varustettu kääntöpääkamera sekä mikrofoniyksikkö.  Ääniaktivoitu näyttömuodon vaihtaja, yhden painalluksen tallennus ovat EVC900:n ainutlaatuisia lisäominaisuuksia


EVC 150

Edullinen, korkeatasoinen Full HD videoneuvottelulaite varustettuna uudella eCam Pan-Tilt-Zoom kameralla, jossa on 18 kertainen kokonaiszoom (12x optinen + 1,5 digitaalinen), 82 asteen kuvauskulma, ±130° panorointialue sekä +90°/-25° vertikaalikallistusalue.

Järjestelmässä tuki H.323, H.264, SIP sekä H.239 dual stream standardeille. Muita käteviä lisäominaisuuksia ovat mm. yhden painalluksen tallennus ja mikrofonien ketjutusmahdollisuus. Toimitus sisältää eCam PTZ-kameran, tasomikrofonin ja koodekin kahdella näyttö- ja yhdellä PC-liitännällä.

EVC 350

Laadukas  Full HD 1080p videoneuvottelulaite varustettuna nelipistesillalla. Laitteessa on uusi eCam Pan-Tilt-Zoom kameralla, jossa on 18 kertainen kokonaiszoom (

Järjestelmässä tuki mm. tuki H.323, H.264, SIP sekä H.239 dual stream standardeille. Sisäänrakennettu SIP-palvelin/rekisterinhallinta mahdollistaa myös mobiiliyhteydet.

EVC 350 on päivitettävissä 6-8-10 pisteiseksi vastaavalla lisenssillä.  Järjestelmään on saatavana myös EZMeetup ja EZDraw ohjelmistot ja appsit. EZMeetup mahdollistaa etäyhteydet kannettavilta tietokoneilta, tableteilta ja älypuhelimilta. EZDraw tuo lisäulottuvuuden videoneuvotteluun mahdollistamalla osallistujille merkintöjen teon jaettujen kuvien päälle ym., mikä näin lisää videoneuvottelujen tehoa.

EVC 950

Kustannustehokas, täysverinen Full HD 1080p videoneuvottelulaite 10-pistesillalla Laite on varustettuna uudella eCam Pan-Tilt-Zoom kameralla, jossa on 18 kertainen kokonaiszoom Tuki mm. tuki H.323, H.264, SIP sekä H.239 dual stream standardeille. Sisäänrakennettu SIP-palvelin/rekisterinhallinta mikä mahdollistaa mobiiliyhteydet.  Muita käteviä lisäominaisuuksia ovat mm. yhden painalluksen tallennus USB-muistille ja mikrofonien ketjutusmahdollisuus.