INTERVALLI- AIKAJANAKAMERAT


Brinno tekee intervallikuvauksesta helppoa!

Upeiden intervallivideoiden kuvaaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin pienikokoisilla ja kestävillä Brinno-intervallikameroilla. Brinno-kamerat ovat helppokäyttöisiä, niiden kuvanlaatu on erinomainen ja ne kestävät kolhuja. Ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Brinno-kameralla kuvatessasi sinun ei tarvitse osata videoeditointia – kamera käsittelee kuvat automaattisesti, joten ne ovat käytettävissä heti. Yksi Brinno-kameroiden tärkeimmistä ominaisuuksista on vähäinen virrankulutus, jonka ansiosta ne toimivat useita kuukausia tavallisilla paristoilla. Tämän vuoksi niitä voidaan käyttää kaikkialla. Lisäksi kameran asetukset ovat helposti määriteltävissä.

Intervallikuvauksen suosio kasvaa jatkuvasti, ja Brinno-kamerat tuovat sen kaikkien ulottuville luonnonystävistä, patikoijista, urakoitsijoista, puutarhureista ja arkkitehdeistä jokaiseen, joka etsii edullista ja ammattimaista kameraa upeiden intervallivideoiden tekemistä varten.Brinno BCC100 -työmaakamera

Voit kuvata rakennusprojekteista intervallivideoita helposti ja vaivattomasti. Brinno BCC100 tekee katseluvalmiita intervallivideoita suoraan kamerassa napin painalluksella.

Brinno-työmaakamera toimii neljällä tavallisella AA-paristolla 78 päivää, kun kamera ottaa intervallitilassa valokuvan viiden minuutin välein.

BCC100-työmaakameralla kuvaat helposti intervallivideoita rakennus- tai remonttiprojekteista. Kameran mukana toimitetaan kiinnike, jolla kamera voidaan kiinnittää pylvääseen tai
rakennustelineeseen, sekä IPX4-luokituksen mukainen roiskesuojattu kotelo, jonka kanssa kameraa voi käyttää ulkonakin. BCC100 on erinomainen valinta kaikenlaisille urakoitsijoille, puutarhureille ja arkkitehdeille.

Roiskesuojattu, kiinnitystarvikkeet, 4-A4-paristoa 78 päivän käyttö (1kuva/5min)

Brinno BCC200 PRO -työmaakamera

BCC200 PRO -työmaakamera on erinomainen valinta kaikenlaisille urakoitsijoille, puutarhureille ja arkkitehdeille.

HD-intervallikamera pitkien projektien kuvaamiseen.  Kamerassa vakiona 112 asteinen objektiivi,  vaihdettavat objektiivit ja korkealuokkainen  HDR-paneli.

Sen käyttö on helppoa – määritä vain haluamasi kuvausintervalli ja käynnistä tallennus. BCC200 PRO on suunniteltu toimimaan erityisesti hämärässä. Pakkauksessa on TLC200 PRO -intervallikamera, sääsuojattu kotelo ja säädettävä seinäkiinnike.

BCC200 PRO -työmaakameralla kuvaat helposti intervallivideoita rakennus- tai remonttiprojekteista.

HDR-kenno, roiskesuojattu kotelo (IPX4), kiinnike, 4 kpl AA-paristoa, toiminta aika 78 päivää (1 kuva / 5min)


Brinno TLC200

Brinno TLC200-invervallikamera on kokonaisvaltainen ratkaisu intervallivideoiden kuvaamiseen. Kytke kameraan virta, aseta aikaväli, sommittele kuva, tallenna ja toista sitten intervallivideosi.

TLC200 toimii 78 päivää neljällä tavallisella AA-paristolla, kun kamera ottaa intervallitilassa valokuvan viiden minuutin välein.

Brinno TLC200 on kestävä ja erittäin helppokäyttöinen. Saatavilla olevan valinnaisen sääsuojatun kotelon ansiosta TLC200 toimii ulkona säässä kuin säässä.

1,44″ TFT, 4 kpl AA-paristoa, toiminta aika 78 päivää (1 kuva / 5min)

Brinno TLC200 PRO-HDR

Brinno TLC200 PRO:ssa on HDR (High Dynamic Range) -kenno, jonka ansiosta laadukkaiden intervallivideoiden tekeminen on helppoa jopa hämärässä.

Kamerassa on automaattinen intervallikuvaus, ja se luo valokuvista välittömästi HD-videoita. Käyttäjän ei tarvitse yhdistää tai käsitellä kuvia itse. TLC200 PRO:ssa on 1.3 M paneli. (1280 x 720) Valokuvien kontrasti on suuri jopa haastavissa valaistusolosuhteissa.

Brinno TLC200 PRO on kestävä ja erittäin helppokäyttöinen. Valinnaisen sääsuojatun kotelon ansiosta TLC200 PRO toimii ulkona säässä kuin säässä. TLC200 PRO:ssa on CS-objektiivikiinnitys, joten voit aina valita tarpeisiisi sopivan objektiivin.

HDR-kenno, kuvaus 1280 x 720, CS-kiinnityksellä sopivat objektiivit, 4 kpl AA-paristoa, kesto 40 päivää (1 kuva / 5 min). SD card optiona (max 32 GB)Suojakotelot / virransyöttö

Brinno kameroille on saatavissa jopa IPX5-tasoisia säänkestäviä kotelo.
Kotelot sopivat kaikkiin pitkäkestoisiin projekteihin sekä sisällä että ulkona. Koteloon mahtuu 16 tavallista AA-paristoa ja se sopii kiinteille ja zoom-objektiiveille,

AA-paristoilla tai ulkoisilla virtalähteillä saat nyt jopa 1 000 päivän käyttöajan TLC200-kameralla ja jopa 200 päivän käyttöajan TLC200-ammattilaiskameralla. Lisäksi ATH2000 hyväksyy myös uuden TLC130-kameran ja pidentää tämän HD-kameran käyttöajan jopa 60 päivään.
Kotelossa on mahdollisuus käyttää lukkoa ja siinä on sivuilla kolmijalkakiinnikkeet sivuilla ja pohjassa.

Lisäksi on mahdollista asentaa myös pieni aurinkopaneeli jatkuvaa virransaantia varten.

Brinno AWM100 on Brinno-intervallikameroille tarkoitettu seinäkiinnike. Se voidaan kiinnittää kiinnikkeen mukana toimitetuilla ruuveilla tai tarroilla.