BLUEJEANS-VIDEONEUVOTTELU


Bluejeans pilvipohjainen videoneuvotteluratkaisu

Pilvipohjaisen visuaalisen käyttäliittymän ansiosta voit unohtaa ylimääräiset laitteet ja erikoisohjelmistot. Helpot lliitännät esimerkiksi Laptopin kameralla ja mikrofonilla Osallistuminen on helppoa. tarvitset vain Bluejeans käyttäjätilin.

Oman sovelluksensa lisäksi BlueJeans pilvipohjaista videoneuvottelualustaa voi käyttää Web-selaimilla, Android ja iOS mobiililaitteilla, H.323 huonejärjestelmillä, Microsof Skype for Business/Lync sovelluksella sekä monilla muilla ohjelmistopohjaisilla videosovelluksilla kuten Polycom RealPresence, Cisco Jabber, Lifesize Softphone sekä Avaya Scopia.


BLUEJEANS PILVIPALVELUN AINUTLAATUISET OMINAISUUDET:

BlueJeans pilvipohjainen videoneuvottelupalvelu on helppokäyttöinen, monipuolisesti yhteensopiva ja kustannustehokas neuvotteluratkaisu. BlueJeans ulottaa korkealaatuisen videoneuvottelun perinteisten neuvotteluhuoneiden ulkopuolelle. Voit olla yhteydessä keneen tahansa haluamaasi henkilöön.

BlueJeans yhdistää kuluttajaratkaisut business-sovelluksiin, jonka ansiosta visuaalinen yhteistyö kolleegojen, asiakkaiden, kumppanien, tavarantoimittajien ja sosiaalisen verkoston kanssa sujuu entistä tehokkaammin.

Järjestelmäriippumaton ratkaisu
BlueJeans tukee useimpia kuluttaja- ja business-videoneuvottelupäätelaitteita. Voit siis kutsua kaikki neuvottelukumppanisi osallistumaan videoneuvotteluihin BYOD periaattella (Bring-Your-Own-Device)
Helppokäyttöisyys
Neuvotteluiden ajastus ja isännöinti onnistuu helposti intuitiivisella web-käyttöliittymällä. Klikkaat vain linkkiä tai valitset numeron ja pystyt administraattorina varmistamaan paremman neuvottelukokemuksen kaikille osallstujille.
Sisällön ja videoiden jako
Voit jakaa kaikkea materiaalia diaesityksistä videoleikkeisiin ja excel-taulukoihin neuvottelukumppaneiden kanssa tosiajassa ympäri maailman päätelaitteesta riippumatta.
Pilvipohjainen ratkaisu
Tarvitset vain minkä tahansa videoneuvottelulaitteen ja jonkun neuvottelukumppanin. BlueJeans hoitaa kaiken muun. Kalliita laiteratkaisuja, monimutkaisia asetuksia ja säätöjä tai harjoitteluistuntoja ei tarvita.
Skaalautuva ja tietoturvallinen
Voit kutsua videoneuvotteluusi jopa 100 henkeä mistäpäin maailmaa tahansa ja olla täysin luottavainen BlueJeansin tietosuojattuun neuvottelupalveluun. BlueJeans pitää kutsumattomat vieraat loitolla.

Bluejeans demo