AVER-KAMERAT

Aver WEB-kamerat ovat yhteensopivia kaikkien merkittävien WEB-neuvotteluohjelmien kanssa.

Aver kameroille on myönnetty Zoom sertifiointi.

 Zoom, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts MeetIntel® Unite™RingCentralBlueJeansV-CubeLiveOnLifesizeZiipRoom, Cyberlink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx®, Fuze, GoToMeeting™, Microsoft® Lync™, Vidyo, vMix, WebRTC, Wirecast, and XSplit.

Aver-kameroissa jopa 36 kk + 24 kk takuu.


Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden kentie paras web-kamera. rakennettu erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksii.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukamera. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta. Kameran pohjassa myös kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).


Aver PTC310H

Aver PTC310U 

4K resoluutioiset automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat PTZ310H  ja PTZ31U. Kameroissa kaikkiaan kolme seurantaprotokollaa ja erinomainen web-liittymä niiden hallintaan. Kamerat saatavissa myös NDI-liitynnällä. 

 


Aver PTZ310 / N 12 x zoom

Aver PTZ330/ N 30 x zoom

Automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat PTZ310 ja PTZ330 on saatavilla myös NDI verkko sovelluksella.   

FullHD resoluutioiset 12 / 30 x zoomilla varusteut kamerat joissa erinomaiset liitännät. Kameroissa kolme kohteen seurantaprotokollaa. Näin saat esityksestäsi entistä tehokkaamman ja niiden käyttö on helppoa.
Aver CAM520/530

Helppokäyttöinen Plug and Play-kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  Liitäntöinä USB, HDM. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa, liitettynä vain yhdellä USB-kaapelilla tietokeneelle. USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   


Aver CAM520 Pro

Aver CAM520 Pro Poe

Ammattimainen ratkaisusopiva neuvottelutilan kuvantamiseen. FullHD resoluuttioinen kääntöpääkamera joka on sertifioitu Skype, Zoom-sovelluksille, 

SmartFrame toiminto ja 18 x zoom antavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Mallissa Cam520 Pro löytyy USB3 ulostulo ja  Cam520 Pro Poe mallista HDMI  ja Poe -liitännät.USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   

Aver VC520Pro

Helppokäyttöinen Plug and Play-ratkaisu neuvottelutilaan. Kamera ja erinomainen kaiutinmikrofoni samassa. SmartFrame toiminne helpottaa käyttöä. 

Kamerassa 18 x zoom ja FullHD resoluutio. Kaiutinmikrofoni on kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  

Liitännät USB3, LAN.Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Smart Framing ohjaus, eli kohteen seuranta ja kaikki-kuvaan toiominto.  Loistava appsi antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön. 

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

 USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM

Aver VC540

4K tasoine neuvottelujärjestelmä isompiinkin tiloihin.

Kamerassa 16 x zoom 4K resoluutio´. Kaiutinmikrofonissa Bluetooth ja USB-liitännät. Mikrofonit on ketjutettavissa.AVER PTC500S

AVer PTC500S on päivitetty versio testivoittajasta ja  ammattilaisen valinta. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kameran optinen zoom on kaikkiaan  30 kertainen.

Kamerassa on kaikkiaan kolme älykästä seuranta formaattia. Kameraan asetellaan kohdealue sekä 8 sille estoaluetta. Järjestelmä ei reagoi  jos satunnainen henkilö kulkee kohdealueen läpi.

Videokompressio on tehokas H.264. kamera myös lähettää videokuvaa IP-streamina ja se tukee ONVIF verkkoprotokollaa.  Liitännät 3G-SDI x 2, HDMI ja IP (RJ-45), RS