AVER-KAMERAT


Aver WEB-kamerat ovat yhteensopivia kaikkien merkittävien WEB-neuvotteluohjelmien kanssa.

Aver kameroille on myönnetty Zoom sertifiointi.

 Zoom, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts MeetIntel® Unite™RingCentralBlueJeansV-CubeLiveOnLifesizeZiipRoom, Cyberlink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx®, Fuze, GoToMeeting™, Microsoft® Lync™, Vidyo, vMix, WebRTC, Wirecast, and XSplit.

Aver-kameroissa jopa 36 kk + 24 kk takuu.


Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden kentie paras web-kamera. rakennettu erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksii.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukamera. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta. Kameran pohjassa myös kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).


Aver VC322

Loistava ratkaisumalli web-neuvotteluihin pieniin ja keskisuuriin tiloihin. VC322 sisältää aidon 4K- PTZ-kameran ja siihen liitetyn korkatasoisen kaiutin-mikrofonijärjestelmän.

Kamerassa kaikki PTZ-toiminnot ja laajakulmainen (85 astetta) kuva. Järjestelmä toimii USB3 yhteydellä ja hyödyntää standardi USB-videoajureita. Et tarvitse erillisä ajureita tai konfigurointia.

Voit ohjata kameraa joko kaukosäätimellä, USB:n kautta esimerkiksi Skypen käyttöliittymästä tai hellpokäyttöisella APPS.illa.  VC322 on yhteensopiva kaikkien web-neuvotteluohjelmien kanssa kuten Skype, Zoom, Chrome, …Aver VB342+ SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy markkinoiden parhaat komponentit nykyaikaiseen WEB-neuvotteluihin. 

Järjestelmä on helppokäyttöinen. Se toimii vakio USB-ajureilla. Sinun ei tarvitse ajaa erillisiä ajureita tai konfiguraatioita koneellesi. 

Kamera on parhaaksi testattua laatua. Sen aito 4K tasoinen kääntöpääkamerassa on loistavat vastavalo-ominaisuudet, 4 x zoom sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Sen lisäksi kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuaan kaikki osallistuja. 

VB342+ sisältää myös korkealuokkaiset kaiuttimet ja mikrofonit. Näin kuulet ja tulet kuulluksi  tinkimättä laadusta.

Järjestelmä on helposti liitettävissä esitystilan näyttöön. Suora HDMI-liitäntä järjestelmän takaosassa mahdollistaa esityksen katselun ja monitoroinnin.

Liitäntöinä USB3 , HDMI, sekä erillinen audio vaikkapa puhelimellesi. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien WEB- ja videoneuvotteluohjelmien kanssa. USB-standardin tuki mahdollistaa helppot yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluihin.   


Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Smart Framing ohjaus, eli kohteen seuranta ja kaikki-kuvaan toiominto.  Loistava appsi antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön. 

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

Liitäntänä nopea USB3 (USB2 yhteensopiva)

Kamera sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM


Aver VC520+

Helppokäyttöinen ja edullinen ratkaisu pienten- ja keskisuurien neuvotteluhuoneiden web-neuvotteluihin. VC520+ sisältää korkealuokkaisen 12 x optisella zoomilla varustetun PTZ-kameran ja sille pöytämikrofoni- kaiutinjärjestelmän.

Järjestelmä sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   


Aver CAM520/530

Helppokäyttöinen Plug and Play-kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  Liitäntöinä USB, HDM. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa, liitettynä vain yhdellä USB-kaapelilla tietokeneelle. USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   AVER PTC500S

AVer PTC500S on päivitetty versio testivoittajasta ja  ammattilaisen valinta. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kameran optinen zoom on kaikkiaan  30 kertainen.

Kamerassa on kaikkiaan kolme älykästä seuranta formaattia. Kameraan asetellaan kohdealue sekä 8 sille estoaluetta. Järjestelmä ei reagoi  jos satunnainen henkilö kulkee kohdealueen läpi.

Videokompressio on tehokas H.264. kamera myös lähettää videokuvaa IP-streamina ja se tukee ONVIF verkkoprotokollaa.  Liitännät 3G-SDI x 2, HDMI ja IP (RJ-45), RS