AVER-KAMERAT

Aver WEB-kamerat ovat yhteensopivia kaikkien merkittävien WEB-neuvotteluohjelmien kanssa.

Aver kameroille on myönnetty Zoom sertifiointi.

 Zoom, Microsoft® Teams, Skype for Business, Skype™, Google Hangouts MeetIntel® Unite™RingCentralBlueJeansV-CubeLiveOnLifesizeZiipRoom, Cyberlink U Meeting®, TrueConf, Adobe Connect, Cisco WebEx®, Fuze, GoToMeeting™, Microsoft® Lync™, Vidyo, vMix, WebRTC, Wirecast, and XSplit.

Aver-kameroissa jopa 36 kk + 24 kk takuu.


Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden kentie paras web-kamera. rakennettu erityisesti Huddle Room- ja pieniin (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksii.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen USB3.0-liitäntäinen neuvottelukamera. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta. Kameran pohjassa myös kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus, mitään ajureita ei tarvitse asentaa. Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).


Aver VB342+ SOUNDBAR

Kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy markkinoiden parhaat komponentit nykyaikaiseen WEB-neuvotteluihin. 

Aito 4K tasoinen kääntöpääkamera on loistavat vastavalo-ominaisuudet, 4 x zoom sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Sen lisäksi kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuvaan kaikki osallistuja. 

VB342+ sisältää myös korkealuokkaiset kaiuttimet ja mikrofonit. Näin kuulet ja tulet kuulluksi  tinkimättä laadusta.

Liitäntöinä USB3 , HDMI, sekä erillinen audio. USB-standardin tuki mahdollistaa helppot yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluihin.

Aver PTC310H

Aver PTC310U 

4K resoluutioiset automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat PTZ310H  ja PTZ31U. Kameroissa kaikkiaan kolme seurantaprotokollaa ja erinomainen web-liittymä niiden hallintaan. Kamerat saatavissa myös NDI-liitynnällä. 

 


Aver PTZ310 / N 12 x zoom

Aver PTZ330/ N 30 x zoom

Automaattisesti kohdetta seuraavat kamerat PTZ310 ja PTZ330 on saatavilla myös NDI verkko sovelluksella.   

FullHD resoluutioiset 12 / 30 x zoomilla varusteut kamerat joissa erinomaiset liitännät. Kameroissa kolme kohteen seurantaprotokollaa. Näin saat esityksestäsi entistä tehokkaamman ja niiden käyttö on helppoa.
Aver CAM520/530

Helppokäyttöinen Plug and Play-kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  Liitäntöinä USB, HDM. Kamera on yhteensopiva lähes kaikkien suosituimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa, liitettynä vain yhdellä USB-kaapelilla tietokeneelle. USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   


Aver CAM520 Pro

Aver CAM520 Pro Poe

Ammattimainen ratkaisusopiva neuvottelutilan kuvantamiseen. FullHD resoluuttioinen kääntöpääkamera joka on sertifioitu Skype, Zoom-sovelluksille, 

SmartFrame toiminto ja 18 x zoom antavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Mallissa Cam520 Pro löytyy USB3 ulostulo ja  Cam520 Pro Poe mallista HDMI  ja Poe -liitännät.USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Skype for Business, Google Hangouts™, Zoom™, WebEx™, Adobe Connect™, WebRTC, BlueJeans ym. -videoneuvotteluympäristöihin.   

Aver VC520Pro

Helppokäyttöinen Plug and Play-ratkaisu neuvottelutilaan. Kamera ja erinomainen kaiutinmikrofoni samassa. SmartFrame toiminne helpottaa käyttöä. 

Kamerassa 18 x zoom ja FullHD resoluutio. Kaiutinmikrofoni on kamera jossa FullHD tasoinen ulostulo. 18 x optinen zoom, kääntöpäällä muistipaikat,  

Liitännät USB3, LAN.Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Smart Framing ohjaus, eli kohteen seuranta ja kaikki-kuvaan toiominto.  Loistava appsi antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön. 

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

 USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM

Aver VC540

4K tasoine neuvottelujärjestelmä isompiinkin tiloihin.

Kamerassa 16 x zoom 4K resoluutio´. Kaiutinmikrofonissa Bluetooth ja USB-liitännät. Mikrofonit on ketjutettavissa.AVER PTC500S

AVer PTC500S on päivitetty versio testivoittajasta ja  ammattilaisen valinta. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kameran optinen zoom on kaikkiaan  30 kertainen.

Kamerassa on kaikkiaan kolme älykästä seuranta formaattia. Kameraan asetellaan kohdealue sekä 8 sille estoaluetta. Järjestelmä ei reagoi  jos satunnainen henkilö kulkee kohdealueen läpi.

Videokompressio on tehokas H.264. kamera myös lähettää videokuvaa IP-streamina ja se tukee ONVIF verkkoprotokollaa.  Liitännät 3G-SDI x 2, HDMI ja IP (RJ-45), RS