AVER- DOKUMENTTIKAMERAT


AVerVision  on markkinoiden johtava luokkatilojen esityslaitevalmistaja. Laitteille on ominaista korkea laatu ja erinomainen käytettävyys. Luvataanhan niille jopa 60 kk. takuu.

Huomioithan, että dokumenttikameroissa on aina standardi USB-liitäntä ja kuvan kääntö. Niitä voi siis käyttää kamerana web-neuvotteluissa.USB-KAMERAT

Aver on yksi merkittävimmistä oppimisteknologian valmistajista. Valikoimasta löytyy mekaanisella varrella, kuin myös kurjenkaulaiset dokumenttikamerat. löydät näistä ratkaisut niin kiinteisiin ja langattomiin ratkaisuihin.

Dokumenttikamera on monipuoleinen. Sen avulla saa laajennettua etäoppimisen ja web-neuvottelut. Kameroissa on vakiona myös mikrofoni ja standardi USB-yhteys. Näin voit liittää sen kuvan ja äänen esimerkiksi verkkopalaveriin.

Pelkkä dokumenttikamera ei ole ratkaisu. Täydennät esitystäsi ottamalla käyttöön erinomaiset sovellukset kuvien ja videoiden tallentamiseen sekä notaatioon.


AverVision U50 1080p

USB- liitännäinen dokumenttikamera 5M kennolla. Kuvanopeus 30k/sek. 8 x digitaalisella zoomilla ja mikrofonilla varustettu full HD tasoinen dokumenttikamera opetus-, koulutus- , Skype ym. videoneuvotteluympäristöön. Kolme USB-liitäntää. LED-valaisin ja Aver+ ohjelmisto. Kuvausala A3 vaakaan. Aktiivitaulutuki. USB-liitännän ansiosta ei tarvita erillistä virtalähdettä.


AVerVision U70+ 4K-dokumenttikamera

Ominaisuutena hämmästyttävän tarkka kuva. 13 M kamera 60 Hz taajuudella . Sopii erinomaisesti koulumaailmaan. U70+:ssä on nopea USB3.0 liitäntä, jonka ansiosta kamera pystyy välittämään aitoa videokuvaa 4K/2K resoluutiolla ja 60 k/s kuvausnopeudella. Virtansa kamera saa USB-liitännän kautta. 

Kamerassa 13M kenno. Kuvausala on suurempi kuin A3. LED-valo sekä sisäärakennettu mikrofoni tallennukseen. Soveltuu hyvin esim. koulukäyttöön sekä Skype- yhteyksiin tai esitysten AV-tallennukseen. Mukana tulee A+ Suite ohjelmistopaketti. 
MEKAANISELLA VARRELLA/WIFI


AverVision TabCam.

Langaton kompakti HD-tasoinen kamera iPad ja Android laitteille. 30 kuvaa / sek, 3M pixeliä. Langaton yhteys kameran ja Tabin välillä. 16 x zoom.

Poistuva tuote.


AverVision M70HD

Teleskooppivartinen dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI-sisään ja -ulos. 5M  kamerapää. 12 x optinen zoom, 2 x AVerZoom ja 8 x digitaalinen. Kuvausala suurempi kuin A3. Notaatiomahdollisuus  pysäytyskuvalle.  2 x USB liitäntä. LED-valaisin. RS-232 ohjaus. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus.Avervision M5

Etäopiskelun väline. Kevyt ja monipuoleinen dokumenttikamera joka on suunniteltu erityisesti etäopiskeluun.

8M kamerapää,  FullHd ulostulo, 16 x zoom, A3 kuvausalue. Uusia ominaisuuksia kuvan oikaisu.

AverVision M11-8MV

Mekaanisella varrella varustettu siirrettävä dokumenttikamera. Monipuolinen esitysväline niin yksittäisten dokumenttien, objektien kuin myös web-kamerana.

FullHd resoluutio, 8M kamerapää,, 20 x zoom. Laaja kuvakulma jopa A3. Helppokäyttötoiminnot notaatioihin. Kuvan ja videon tallennus. Optimaalinen myös touch screen käytössä. AverVision M15-13M

Mekaanisella varrella varustettu 4K resoluutioinen dokumenttikamera, jossa kuvan päivitysnopeus on 60 fps. Erityisen vankka rakenne yhdistettynä korkealaatuiseen kuvaan. Kamerassa 13M kamerapää. Kuvausala on A3.

M15W on yhteensopiva kaikkien USB- ja HDMI liitännäisten laitteiden kanssa. Liitännät HDMI, USB.

Säädettävä varsi ja erinomainen LED-valo. Kamerassa on 23 kertainen zoom-toiminto. Siinä on myös  yhden painalluksen tallennus. Kamera on tehokas ja varastoituu pieneen tilaan 

Aver A+ Suite ohjelmisto ladattavissa kuvan ja videon tallennusta, notaatioita ja erilaisia toimintoja varten. 

AverVision M17-13M

Langaton 4K resoluutioisekka kamerapääl, jossa vankka rakenne yhdistettynä korkealaatuiseen kuvaan. Kamerassa 13M kamerapää joka mahdollistaa FullHD kuvat 60 Hz taajuudella.  

Säädettävä varsi ja erinomainen LED-valo. Kamerassa on 32,5 kertainen zoom-toiminto. Siinä on myös  yhden painalluksen tallennus. Kamera on tehokas ja varastoituu pieneen tilaan 

Aver A+ Suite ohjelmisto ladattavissa notaatioita ja erilaisia toimintoja varten. Aver M90UHD

Uuden sukupolven dokumenttikamera mekaanisella varrella. ¤K Ultra HD resoluutio, 13M kenno ja korkea 60 fps videotaajuus. 14 x optinen zoom. Erinomaiset liitännät HDMI, USB, VGA. Laaja kuva alue A3.


LANGATTOMAT /WIFI

AverVision M15W

Uusi korkearesoluutioinen langaton dokumenttikamera siirrettävään käyttöön.

Korkealuokkainen kamerapää jossa 4K / 60Fps. Kamerapäässä 23 x zoom-toiminto ja 13 M pixelin resoluutio sekä tehokas lamppu. Kestävä mekaaninen kameran varsi. kamera kuvaa jopa A3 tasoa. 

Langaton dokumenttikamera toimii dual Band Wifi liitännällä (5HHz / 2,4 GHz) . Liitännät USB, HDMI-sisään ja HDMI-ulos Mikrofoni.  Akun kesto noin 8 tuntia. Toimii AverTouch-appsin kanssa. 


AverVision F70W

Ainutlaatuinen mobiili oppimisratkaisu. Langaton dokumenttikamera jota voidaan hallita tabletilla. Appletit saatavana AppStoresta ja GooglePlaystä. Aver A+ Suite ohjelmisto. FullHD (1920×1080) resoluutio. 8 x kokonaiszoom. Sisäinen kuvamuisti 240 kuvaa, sekä tuki 32GB SD-muistikortille. LED-valaisin. Liitännät WiFi (2.4GHz / 5GHz 802.11a/b/g/n), HDMI-sisään ja HDMI-ulos, TV ulos, USB2.0. Mikrofoniliitäntä, audio HDMI-liitännän kautta. Akun kesto noin 8 tuntia.

AverVision M70W

Täysin uusi tekniikka ja täysin uudet mahdollisuudet rakentaa interaktiivinen esitys.

Aito 4K kamerapää jossa 230 kertainen zoom-toiminto. Kamerassa myös HDMi sisään ja ulos. Voit käyttää sitä siis vaihtajana. Se streamaa suoraan Wifi-verkkoon. Käytössä Dual-Band Wi-Fi. Ladattava akku mahdollistaa liikkuvat esitykset.

Aver A+ Suite ohjelmisto ladattavissa notaatioita ja erilaisia toimintoja varten. Aver Touch -software mobiililaitteille. KURJENKAULA

AverVision F17-8M

Huipputarkka joutsenkaulainen kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI sisään ja ulos. Suuri 8:n megapikselin CMOS-sensori. Yhteensä 27 x zoom. Kuvausnopeus 30k/sek. FullHD 1920 x 1080p lähtöresoluutio. Kuvausala A3+. HDMI ja VGA sis/ulos, USB- ja audioliitäntä, LED-valaisin. Sisäinen mikrofoni. PIP-kuva. Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus. 


AverVision F50-8M

Huippuluokan joutsenkaulainen, kompakti dokumenttikamera esitys- ja koulutuskäyttöön. HDMI sisään ja ulos. Supertarkka 8:n megapikselin kamerapää  10 x optinen zoom, 1,25 x AVerZoom ja 16 x digitaalinen. Kuvausnopeus jopa 60k/sek. FullHD lähtöresoluutio. HDMI ja VGA-sis/ulos, USB- ja audio-liitäntä.  LED-valaisin. RS-232 ohjaus. Notaatiomahdollisuus hiirellä ilman PC:tä Mukana A+ Suite kuvankaappaus ja -käsittelyohjelmisto. Yhden painalluksen tallennus. OHJELMISTOT


Sphere2

Visualisointiohjelmisto, joka sisältää ClassSend virtuaalisen opetusverkon luokan langattomaan lähiverkkoon. Mahdollistaa jopa 30 oppilaan liittymisen järjestelmään omilta koneiltaan ja osallistumisen luokan toimintaan samanaikaisesti. Opettaja voi julkaista dokumenttikameralla tai dokumenttikameran kuvia oppilaskoneille. Oppilaat voivat tehdä merkintöjä kuviin ja palauttaa ne samantien takaisin opettajalle.  ClassSend ohjelmalisenssi opettajalle. Oppilas-appsit saat veloituksetta Internetistä.