KAMERAT WEB-NEUVOTTELUUN


 

Näytä kuvaa ja jaa se esityksessäsi helposti ja hyvänlaatuisesti.

Huddle room elli web-neuvotteluun käyttöön soveltuvissa kameroissa on lähtöporttina lähes aina myös supernopea USB-3. Tämä mahdollistaa riittävän nopean FullHD-tasoisen videokuvan siirron ilman kompressiot tai hidastuksia.

USB-portin tuottama signaali on vakio-tyyppinen UVC, (USB-videostandardi) ja se sopii yhteen kaikkien Windows, Android, Mac, Linux-laitteiden kanssa.  Et tarvitse  kameran käyttöön tai ohjaamiseen mitään erillisiä ajureita. Näin kamera on helppo käyttää  Skype-, Lync-, yhteyksissä tai tallentaessa luentoja, esityksiä.


Kolc22 web-kamera

Edullinen ratkaisu tehokkaaseen esitykseen. Liitä se USB-johdolla koneeseen ja käytä Ei tarvetta ladata ajuria . Saat käytöösi hyvän kuvan ja äänen.

Kamerassa FullHD tarkkuus, lasinen linssi, autofocus ja laajakulmainen kuva. Lisäksi kamera on yhteensopiva useinpien mobiililaitteiden kanssa.

 

TLC-200-D  web-kamera

Laajakulmaisella optiikalla varustettu FullHD-kamera jossa myös tehokas mikrofoni TLC-200-D toimii erinomaisesti ratkaisu verkossa pidettäviin kokouksiin.

Kamerassa on korkearesoluutioinen kenno (FullHD), laajakulmainen 90 asteinen optiikka antavat esityksiin erinomaisen kuvan ja äänen.

TLC-200-D on yhteensopiva UVC, Win, Adobe, Skype, Teams, Mac- sovellusten kanssa.

 MG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.


HuddleCam-Go kaikki yhdessä paketissa.

Erinomainen ratkaisu pienryhmien ja -neuvottelutilojen web-yhteyksiin. Laajakulmainen kamera, jossa nivelöity, tilttaava kiinnitys, 360 asteinen mikrofoni ja erinomainen selkeä kaiutinratkaisu.

Toimii USB-yhteydellä ilman erillistä virransyöttöä. Pitkä 3 vuoden takuu.


Aver CAM340+ 4K-kamera

Markkinoiden parhaita web-kameroita. Rakennettu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön – ja (etä-)neuvotteluhuone- sovelluksille yhteensopivaksi. Kamera on Zoom- sertifioitu.

Aito Ultra HD 4K resoluutioinen, nopea USB3.0-liitäntä. Kamerassa  mikrofoni ja taitettava jalusta jossa kiinnityskierre kolmijalkaa varten. Helppo Plug-n-Play asennus Voit myös ladata verkosta kameran hallintaan ilmaisen Appsin PTZApp (Windows).Aver VB342+ SOUNDBAR

Korkealuokkainen kokonaisratkaisu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Aver VB342+ soundbar-järjestelmästä löytyy kaikki mitä tarvitset WEB-neuvotteluihin. Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Se on helppokäyttöinen. Siinä on 4K kääntöpääkamera 4 x zoomilla sekä laaja 120 -asteinen kuvakulma. Näet kaikki neuvotteluun osallistujat yhdellä kertaa eikä pikselit lopu kesken. Kamerassa on SmartFrame-toiminne joka automaattisesti ottaa kuvaan kaikki osallistujat. 

Aver CAM540

4K- PTZ- eli kääntöpääkamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on Auto Framing (kohteen seuranta). 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet . Kamera on Zoom-, Skype- ja Teams- sertifioitu.

Ohjaus kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi tilaohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM
TELYCAM JOHTAVA KAMERATOIMITTAJA WEB-NEUVOTTELUUN JA ETÄOPETUKSEEN.


Telycam TLC-800-U3-4K  (NDI)

Korkealaatuinen soundbar, jossa aito 4K resoluutioinen kamera missä 120 asteinen optiikka 4 kertaisella zoomilla. Soundbar on varustettu myös NDI-protokollan mukaisella kuvansiirrolla ja lisenssillä.Kamerassa 8,5 M  kenno joka tarjoaa kirkkaan ja laadukkaan kuvan.

Audiot on toteutettu erinomaisilla kaiuttimilla ja kahdella korkealuokkaisella mikrofonilla, joiden kantavuus on jopa 5 m 360 asteen kulmassa.

Soundbar streamaa H.264 / H.265 signaalia jopa UHD-resoluutiolla.

Liitännät LAN. USB3 (USB2), HDMI, Audio

 

 


TELYCAM TLC-200-U3S

Edullinen ja laadukas USB3-liitännäinen neuvottelukamera. Se on suunniteltu Huddle room käyttöön. Laitteessa FullHD Sony-kenno ja USB3.0-lähtö.  Videosignaali, kameran hallinta ja virransyöttö yhdellä USB-kaapelilla. Ultralaaja 108 asteen kuvakulma. Kamera on yhteensopiva useimpien neuvottelusovellusten hanssa. 4 x zoom. Kätevä jalusta joka sopii monitorin tai PC:n päälle, kolmijalalle sekä pöytäasennukseen


Telycam TLC-200-U3-110 4K 

Edullinen 4K resoluutioionen web-kamera jossa laajakulmainen optiikka. 110 asteisella kuvalla saat kaikki osallistujat samaan kuvaan. Erinomainen Zoom / Skype- käyttöön. Siinä on nopea USB3-liitäntä, 8,5 MP CMOS kenno.

Kameraan on päivitettävissä automaattinen kohteen seuranta AutoFrame-toiminto.Telycam-TLC1000-U3 

Kääntöpääkamera WEB-neuvotteluihin. Korkealaatuinen FullHD tasoinen kuva Sonyn sensorilla. Kameran saa joko 5 X tai 10 X optisella zoomilla. Kuva ala parhaimmillaan laajakulmainen 85 astetta. USB3 (USB2) kautta saat kameran kuvan ja ohjattua sen. Ohjattavissa USB, RS232 ja IR kauko-ohjaimella. Yhteensopiva kaikien yleisimpien käyttöjärjestelmien ja WEB- neuvottelujärjestelmien kanssa. Erinomainen valinta Huddle room käyttöön.


TELYCAM TLC-300-IP-12

Täysiverinen edullinen ja laadukas PTZ-kamera sopii myös Lync/Skype käyttöön. Liitännät USB3.0 (USB2), HDMI, SDI ja LAN (Poe lähtö. Optiikkavaihtoehtoin 5X, 12 X, 20 X ja 30 X optinenzoom. 128 muistipaikkaa. RS-, LAN, USB ja IR-ohjaukset. Kamera on ohjattavissa myös suoraan Skype for Business ohjelman käyttöliittymästä käsin.iSMART AMC-E200T Room Tracker

Tämä on Huddle room ja videoneuvottelukäyttöön suunniteltu erikoiskamera. Se kuvaa ja seuraa automaattisesti osallistujia. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa automaattisesti näyttämään koko ryhmää. Kamerassa myös “perinteinen” seuranta. 2 erillistä optiikkaa. Seuraavassa kamerassa on 12 x optinen zoom. Yleiskamerassa on laaja 86 asteen kuvakulma. Laitteessa on erittäin monipuoliset liitännät kuten audio, DVI-D, SDI, USB.3.0 sekä IP-streaming. Kameran on ohjattavissa RS-, LAN- ja IR-kaukosäätimellä.  Sitä voidaan käyttää myös kuin normaalia PTZ-kameraa.

 


Esittelyvideo