SEURAAVAT KAMERAT


 

Kohteeseen lukkiutuvia ja niitä automaattisesti seuraavia robottikameroita hyödynnetään oppilaitoksissa ja yrityksissä luentojen ja esitysten tallennuksessa sekä tapahtumien jakamisessa verkon yli.

Kamerat toimivat täysin automaattisesti lukkiutuen kohteeseen liikkeen- ja kasvontunnistuksella. Mitään erillisiä  apuvälineitä ei tarvita.

 


AVER


Aver CAM540

Täysin uuden sukupolven 4K- PTZ-kamera WEB-neuvottelukäyttöön.

Kamerassa on valmiina Auto Framing (kohteen seuranta) mikä antaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tilaisuuden taltiointiin ja jakamiseen verkossa. Kamera liikkuu pehmeästi ja nykimättä mikä aikaansaa elokuvamaisen kuvan käännön. 

Kameran ominaisuuksia ovat mm 4K paneli, 19, 8 kertainen zoom, täydet PTZ-ominaisuudet sekä myös tracking toiminto. Kamera siis seuraa kohdetta automaattisesti. 

Liitäntänä nopea USB3 (USB2 yhteensopiva)

Kamera sopii käytettäväksi kaikkien yleisimpien web-neuvotteluiden kanssa. Se hyödyntää korkeatasoista USB-yhteyttä ja nk vakio video-ajureita. Varsinainen plug- and – play tuote. 

Voit ohjata sitä joko kaukosäätimellä, ladattavalla APPSilla tai esimerkiksi käyttämäsi ohjelman ohjauksilla. (esim Skype). USB-standardin tuki mahdollistaa yhteydet Adobe Connect, Blue Jeans, CyberLink U Meeting®, Cisco WebEx®, Google Hangout, GoToMeeting™, Intel® Unite™, Microsoft® Lync™, Skype™,Skype for Business, V-Cube, vMix, WebRTC, Wirecast, XSplit, ZOOM

AVER PTC500S

AVer PTC500S on päivitetty versio testivoittajasta ja  ammattilaisen valinta. Kamera hyödyntää seurannassa kahta optiikkaa, PTZ ja täyskuva. PTZ-kameran optinen zoom on kaikkiaan  30 kertainen.

Kamerassa on kaikkiaan kolme älykästä seuranta formaattia. Kameraan asetellaan kohdealue sekä 8 sille estoaluetta. Järjestelmä ei reagoi  jos satunnainen henkilö kulkee kohdealueen läpi.

Videokompressio on tehokas H.264. kamera myös lähettää videokuvaa IP-streamina ja se tukee ONVIF verkkoprotokollaa.  Liitännät 3G-SDI x 2, HDMI ja IP (RJ-45), RS


iSmart


RoomTracker

Videoneuvotteluun suunniteltu erikoiskamera. Korkeatasoinen kamera kuvaa kohdetta ja seuraa osallistujia automaattisesti. Erinomeinen laite erityisesti Huddle Room käytössä. Osallistujien määrän lisääntyessä kamera skaalaa kuvan uudelleen ja kohdistaa automaattisesti näyttämään koko ryhmää. Kamerassa on 2 erillistä optiikkaa. PTZ-kameraosassa on 12 x optinen zoom. Kameran liitännät ovat monipuoliset audio, DVI-D, SDI, USB.3.0 sekä IP-streaming


Esittelyvideo:

iSmart LTC-S2007

Automaattisella esiintyjän  seurannalla varustettu PTZ-kamera. Patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa Exmor CMOS2 kenno 2,1 M pikseliä. 20x optinen ja 12x digitaalinen zoom, FullHD-resoluutio,  HD-SDI liitäntä. Liikettä optisesti seuraava mekanismi. Säädettävä autonomia. Soveltuu mm. luentotallentimen tai videoneuvottelun kameraksi, luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne. Moninkertaisesti palkittu tuote

Kameraa on saatavilla kahdella eri optiikalla. Valinnaisesti tehtaan std tai Sonyn korkealuokkainen optiikka.


Smart LTC-A2001N luentokamera 

Kamera on varustettu myös LAN-kytkennällä joten kamera streamaa suoraan verkkoon Siinä on patentoitu Dual-kamera ratkaisu. Pääkamerassa Exmor CMOS2 kenno 2,1M pikseliä, 20 x optinen zoom. Kamera seuraa esiintyjää automaattisesti liike ja kasvontunnistuksella. Resoluutio valittavissa FullHD – 1 x LAN H-264,  dual stream. Tukee protokollia ONVIF, HTTP, RTSP, RTMP, TCP , UDP.  Soveltuu erinomaisesti luentotallentimen tai videoneuvottelun kameraksi, luokkakäyttöön, esiintymisen harjoittelun tallentamiseen jne.

Kameraa on saatavilla kahdella eri optiikalla. Valinnaisesti tehtaan std tai Sonyn korkealuokkainen optiikka.iSmart-kameroiden konfigurointi tarvittavat ohjelmat.
MinrrayMG200C

Korkealuokkainen 4K web-kamera. Loistavat kuva-ominaisuudet ja erinomaiset liitännät. HDMI, LAN, USB3. Laajakulmainen optiikka ja häiriösuojatut mikrofonit. Kamerassa myös AutoFraming- toiminne joka etsii kaikki huoneessa ollijat automaattisesti kuvaan.


UV100 on edullinen ratkaisu automaattisesti kohdetta seuraavasta kääntöpääkamerasta. Siinä on kaksi kamerayksikköä. Suuniteltu erityisesti opetus- ja esityskäyttöön. Monipuoleiset liitännät antavat signaalin halumallasi tavalla. Kamera myös streamaa verkkoon. Saat streamiin mukaan myös audiot.  Kameraa on saatavilla kahdella eri optiikalla 12 ja 20 x optisella zoomilla.


Pixio


Pixio – järjestelmät kameroille, tabeille tai älypuhelimille.

Seuraa kohdetta automaattisesti. Seuranta tapahtuu kolmen majakan ja kohteella olevan rannekkeen kautta. Pixion kääntöpää kohdentuu kohteeseen ja ohjaa kameran optiikkaa.

Valikoimassa on kaksi erillistä mallia. Pixio toimii videokameroiden kanssa ja Pixem toimii tablettien ja älypuhelimien kanssa.

 

 Pixio järjestelmät on suunniteltu erityisesti liikkuvan urheilun seurantaan. Erinomainen seuranta mm jalkapallon, tenniksen, ratsastuksen ja jääurheilun kanssa.

 


Pixio käyttöohje