ALAVALOLLISET DOKUMENTTIKAMERAT

 

Platform-kamerat ovat luentosalien, luokkien ja nevottelutilojen työkaluja. Ne ovat mainio apuväline opetukseen ja digitaaliseen kommunikointiin. Kameroissa on loistavat optiset  ja tekniset ominaisuudet.


AVER 


Poistunut malli

Aver PL50

Full HD kamerapää,  A4-kokoisella valopöydällä, korkearesoluutioinen 5.0 megapixelin kennolla varustettu 1080p –  kamera. 16x kertainen optinen- ja 15x digitaalnen zoom. Sopii erityisesti oppilaitoskäyttöön tarkkojen dokumenttien ja objektien esittämiseen. Sisältää liitännät HDMI-  ja 2 X PC:-ulostulo ja 2 VGA- sisään, myös 2xUSB, RS-232 sekä videoliitäntä.

.

Sphere2

AVerVision dokumenttikameran mukana seuraa A+ Suiteohjelmisto joka sisältää Sphere2 kuvankaappaus ohjelmiston, sekä Excel, PowerPoint, Word ja FLASH pluginit älytaulua varten. Sphere2 sisältää myös pedagogisen Class-ominaisuuden.

Oheisesta linkistä voit ladata Aver Classroom ohjelmistot.


LUMENS


Lumens PS-752

Full HD 1080p dokumenttikamera, HDMI- ja VGA-  tulo- ja lähtöliitännät  Kuvan ja äänen suoratallennustoiminne, 240 kuvan sisäinen muisti. 20 x zoom ja 12x digitaalinen zoom. Kuvausala  enemmän kuin A3, Kaksi erillistä säädettävää LED valoa. muistikorttipaikka. aktiivitaulutuki.Poistunut malli

Lumens PS-760

Tyylikäs, huippuluokan Full HD 1080p dokumenttikamera HDMI lähtöliitännällä sekä integroidulla Video – VGA skaalaimella. LAN-streamaus ja ohjaus.  Etä-opetustuki kuvalle ja äänelle verkossa. 120 kuvan muisti. 20x optinen ja 5x digitaalinen zoom. Kaksi erillistä LED valoa. HDMI lähtö, USB- muistin tuki ja aktiivikaiuttimien liitännät.